mogę polecić obręcze Mavic A319(w moim przypadku w kolorze czarnym), zrobiłem na nich ponad 12400km i nic się z nimi nie dzieje.
Moje Alex DH19 mają już 49Mm.
To na pewno byłaby dobra rama, ale za tydzień za ok. 1700zł możesz mieć ramę LHT w domu ;-)I wbrew marudzeniom niektórych, u mnie jakoś nic się z oczkami bagażnikowymi nie dzieje, a ważę dużo (>100) i nie jeżdżę ultralight, jak już jadę dalej
CytujMoje Alex DH19 mają już 49Mm.Te se newrati... Obecne DH19 są słabiutkie i pękają.
- ciąg linek dolny, jak będziesz jechał dużo w błocie itp. na pewno bardziej narażone na zasyfienie a przy tym więc gorsza praca linek.
nie wiem czy to przeoczyłem, ale jeszcze bym zwrócił uwagę na typ sterów
Gdzie człowiek się śpieszy, tam Mielec się cieszy.Wstrzymałbyś się 3 dni z zamówieniem a już miałbyś ramę. My ich przycisnęliśmy i już tydz. temu Kuba na świeżym rowerze przejechał Maraton Podróżnika. Ale chyba nasz nacisk był zbyt duży, bo ze stresu popierdzielili mi geo.
CytujTo na pewno byłaby dobra rama, ale za tydzień za ok. 1700zł możesz mieć ramę LHT w domu ;-)I wbrew marudzeniom niektórych, u mnie jakoś nic się z oczkami bagażnikowymi nie dzieje, a ważę dużo (>100) i nie jeżdżę ultralight, jak już jadę dalej Chesteroni - powiedz gdzie to zamawiam i dziś. Miałem plan wydać 1000 na ramę z Mielca i sztywny widelec Surly. W LHT będę miał komplet, więc wchodzę w to.
Macie link do LHT za ~1700? Znalazłem tylko Cross-Checka w podobnej cenie?
Cytat: KiESWY w 12 Cze 2014, 12:54Macie link do LHT za ~1700? Znalazłem tylko Cross-Checka w podobnej cenie?Dokładnie tu:http://www.bike-components.de/products/info/p31198_Long-Haul-Trucker-26--Rahmenkit.html