Witam serdecznie wszystkich
Odwiedzam to forum od kilku dobrych lat, jednak wcześniej głównie po to by czytać. Teraz mam zamiar to zmienić i być bardziej aktywnym członkiem tejże społeczności
Chciałbym zacząć od napisania czegoś więcej o sobie. Studiuję, chociaż tak naprawdę to bardziej jestem mobilnym studentem i ze względu na swoją mobilność, mimo iż pochodzę z Białegostoku a studiuję we Wrocławiu, natomiast mieszkam w Zurichu a od lutego w Warszawie - chętnie służę radą, co do wyboru tras rowerowych w tych regionach, natomiast najpewniej czuję się w okolicach Białegostoku oraz Zurichu, także proszę śmiało pytać.
Co do specyfiki moich podróży - wcześniej liczyłem głównie kilometry i średnie, natomiast w ostatnim czasie (głównie po przesłuchaniu/przeczytaniu o kilku wyprawach Robba, Piotra Strzeżysza czy również rozterkach Pani Baranowej (jedna z lepszych relacji jaką czytałem dotychczas!) - perspektywa uległa kompletnej zmianie i teraz planuję rozpocząć prawdziwe podróże, bez skupiania się na cyferkach a chłonięciu okolicy. W tym też celu swoje wyprawy zacznę w tym roku od Białorusi (w maju - ze względu na możliwość bezwizowego wjazdu przy posiadaniu biletu na mecz hokejowy)
Bardzo chętnie pomogę wszystkim w wyborze biletów lotniczych (jestem pasjonatem lotnictwa), a jak wiemy transport z rowerem już taki prosty nie jest. Jestem również pasjonatem kolei (również służę pomocą) oraz z wykształcenia
prawdopodobnie przyszłym ekonomistą (tu nie służę pomocą
).
Pozdrawiam wszystkich raz jeszcze i liczę na ciepłe przyjęcie
,
SKP.