Czasem zastanawiam się czy na tym forum mam do czynienia z ludźmi myślącymi czy może z debilami..Sorry, ale wyraźnie napisałem, że wpisujemy tylko opinie swoich kuchenek, nie komentujemy nic, ani nikogo!!! Jeśli nie podoba Ci się cokolwiek to powiedz o tym żonie, mężowi, tacie, mamie, dziecku, koledze.. ale nie pisz tego tutaj, zatrzymaj to dla siebie. Ludzie często szukają jakieś bazy danych, a Wy robicie śmietnik jak zwykle.. utrudniacie szukanie odpowiedniego produktu! Pokasujcie swoje zbędne wypociny.PS. Administratorze, proszę Cię zrób coś z tym i z nimi. Zróbmy coś porządnego!
Czasem zastanawiam się czy na tym forum mam do czynienia z ludźmi myślącymi czy może z debilami..
Cytat: miki150 w 19 Mar 2014, 08:01 Myślę że to minus każdej kuchenki benzynowej, nie wiem czy tak samo jest jak się gotuje na ekstrakcyjnej. To jednak wiele zmienia, na ekstrakcyjnej takie problemy są znacznie rzadsze, bo to znacznie czystsze paliwo, widać to choćby po tym ile maszynka kopci. Dlatego jeśli tylko mamy taką możliwość to warto kupić ekstrakcyjną.
Myślę że to minus każdej kuchenki benzynowej, nie wiem czy tak samo jest jak się gotuje na ekstrakcyjnej.
- często się zapycha, właściwie non-stop. Myślę że to minus każdej kuchenki benzynowej, nie wiem czy tak samo jest jak się gotuje na ekstrakcyjnej. Przez pierwsze kilka miesięcy używania (5-10L) nie było problemów, potem co 2-3 dni regularnie musiałem przepychać dyszę. Jak ktoś powie jak przywrócić czystość do stanu fabrycznego to obsypię złotem.