Szczerze ?? W życiu nie spałem jeszcze na dziko
Fot niestety nie mam jak wrzucić - papierowe...
Wrzucanie do internetu, konkretnych lokalizacji znośnych miejsc do spania na dziko "spala" większość takich miejscówek
Jedna z naszych najlepszych miejscówek (nie wiem jak to teraz jest)- dziedziniec zamku Krzysztopór w Ujeździe. Klimat extra, zero opłat, tylko zagadaliśmy w kasie. Warto było spróbować. Minus: kłopot z wbijaniem śledzi Fot niestety nie mam jak wrzucić - papierowe...
Cytat: MarqoBiker w 25 Lut 2014, 14:44Myślę w okolicach czerwca-lipca wybrać się na szlak Orlich Gniazd ale najpierw muszę dojechać do Krakowa rowerem ( około 200 km ) i gdzieś przenocować . Potem dopiero ruszyć na szlak . Muszę jeszcze poszukać jakiegoś noclegu na trasie tego szlaku .Można nocować pod Krakowem i tylko wpaść tam na chwilę i pewnie do Tyńca.Baza może być np.w okolicach Jerzmanowic.Blisko do Ojcowa i w dolinki podkrakowskie.Agroturystyki tam bez liku i fajne klimaty.W Łazach(małopolskie) jest SM w Olkuszu też ,w Siedlcu również i już masz całą trasę obstawioną.
Myślę w okolicach czerwca-lipca wybrać się na szlak Orlich Gniazd ale najpierw muszę dojechać do Krakowa rowerem ( około 200 km ) i gdzieś przenocować . Potem dopiero ruszyć na szlak . Muszę jeszcze poszukać jakiegoś noclegu na trasie tego szlaku .