Autor Wątek: co kupić?  (Przeczytany 1817 razy)

vave

• Gość
co kupić?
« 27 Kwi 2009, 13:15 »
Jak już kupię sobie rower, to co powinienem do tego mieć??
Na pewno chciałbym kupić sobie jakiś wystrzałowy kask, wiecie może czy gdzieś na necie można pooglądać zdjęcia fajnych kasków? No i buty jeszcze, przecież w adidasach nie będę jeździł...

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
co kupić?
« 27 Kwi 2009, 14:31 »
google ---> kaski
a kask ma nie byc wystrzałowy, tylko wygodny.... kask jak buty - wg mnie, nie ma co kupować przez internet, tylko trzeba przymierzyć i zobaczyć czy pasuje.... przejdź sie po lokalnych sklepach, w Stolnicy napewno ich nie brakuje.... ja swój rower kupowałem w ski-team'ie na karolkowej, i bardzo polecam sklep - kasków też mieli duży wybór  :wink:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

olek414

• Gość
co kupić?
« 28 Kwi 2009, 09:03 »
kask i buty to takie sprzęty, które musisz przymierzać, przymierzać i jeszcze raz przymierzać... Ty nie patrz na wytrzymałość kasku, bo jak zaliczysz większy upadek to każdy kask ci pęknie, ważne żeby nie przeszkadzał podczas jazdy.

Offline MaciekPaciek91

• Miasto: Bolesławiec
  • Na forum od: 02.03.2008
co kupić?
« 29 Kwi 2009, 09:17 »
Cytat: "vave"
No i buty jeszcze, przecież w adidasach nie będę jeździł...

A dlaczemu nie w adidasach, he :?: No ale jak nie adidasy, to może... najki?  :wink:
Każdy człowiek, którego spotykam, jest ode mnie w pewien sposób lepszy. Tak postrzegam ludzi./ Ralph Waldo Emerson

olek414

• Gość
co kupić?
« 29 Kwi 2009, 12:47 »
no właśnie, na początek nie trzeba od razu spdków. Kiedyś jak mi się noga nie wypięła na czas to z powrotem zacząłem marzyć o zwykłych pedałkach... :D

Offline Svolken

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 14.03.2009
co kupić?
« 29 Kwi 2009, 14:11 »
Ale to było kiedyś, bo teraz pewnie już nie marzysz o powrocie ;) Światełka kup koniecznie.

olek414

• Gość
co kupić?
« 29 Kwi 2009, 22:39 »
zależy, czasem jeżdżę na zwykłych, czasem na ubijakach. Tak, światełka to ważna rzecz! Osobiście spodobały mi się te malutkie sigmy 1W, wbrew pozorom w nocy dają radę...

Offline Dynuel

• Miasto: Zgierz, York UK
  • Na forum od: 21.12.2008
co kupić?
« 2 Maj 2009, 13:37 »
po prostu zajżyć do spisu potrzebnych rzeczy i sam oceń co musisz kupić w następnej kolejności

http://www.podrozerowerowe.info/viewtopic.php?t=341&highlight=spisz

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
co kupić?
« 2 Maj 2009, 13:52 »
no, tylko trzeba wziąć małą poprawkę na to co jest w tym spisie..... np to:
2. plytki cd-r na zdjecia
3. odtwarzacz mp3 + mp3 na plytkach

może się już nie przydać....  :roll:

heh, Vave miał mocne wejście, i więcej się nie pojawił......  :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum