Użyć nigdy nie mogłem, ba - choćby zapiąć na mostku ramki cyngli. Tak, pomimo kilku podejść.
/.../Pewnie zależy od szerokości mostka /.../
/.../ Jest jeszcze takie dziwactwo, ale z przesyłką jest trochę drogie (chyba, żebyśmy kilka sztuk wzięli na testy )http://www.nozkon.com/index.html
w relacji emesa z Afryki też przewijał się podobny wątek i osłonkę robił z kartki papieru
Witam! Chciałbym odświeżyć trochę temat. Szukam okularów, które idealnie sprawdzą się podczas jazdy na rowerze. Najważniejsze jest dla mnie aby dobrze chroniły oczy przed słońcem, nie były zbyt duże i żeby dość ścisłe przylegały do twarzy. Wiele pozytywnych komentarzy przeczytałem na temat okularów Oakley. Czy ktoś z Was je posiada? Są one warte swojej ceny? Z góry dziękuje za pomoc.
Cytat: Rombr6 w 18 Kwi 2019, 10:21Witam! Chciałbym odświeżyć trochę temat. Szukam okularów...Nie dość, że spam to jeszcze jakieś badziewie
Witam! Chciałbym odświeżyć trochę temat. Szukam okularów...
lepiej dopłacić do polaryzacji w jednoszkłowych
Cytat: Bazyl3 w 4 Cze 2019, 10:24lepiej dopłacić do polaryzacji w jednoszkłowychCzy nie chodziło ci raczej o fotochromy? Czyli ciemniejące w słońcu? Ja takich używam i jestem zadowolony.