Cytat: Hannibal w 24 Kwi 2014, 00:56Nie słuchaj Dewunski, bo łatwiej i taniej kupić nowy koszyk na bidon, który pozbawiony jest odcinka od otworu do otworu.Chyba, że wolisz kupić nową przerzutkę, wybór należy do Ciebie. Podbijam pytanie odnośnie widelca! King+ ile kosztował(wraz z przesyłką)?+ gdzie go kupiłeś?+ ile waży?odpowiem za Kinga. kupowaliśmy w kilka osób z forum na niemieckim e bayu. z przesyłką na kilka osób wyszło coś 120 zł. szczegóły techniczne w linkuhttp://www.ebay.de/itm/Trekkingrad-28-Starrgabel-Stahl-fur-V-Brake-schwarz-fur-Federgabelgeometrie-/400646530070?pt=Sport_Radsport_Fahrradteile_Komponenten&hash=item5d4864e416
Nie słuchaj Dewunski, bo łatwiej i taniej kupić nowy koszyk na bidon, który pozbawiony jest odcinka od otworu do otworu.Chyba, że wolisz kupić nową przerzutkę, wybór należy do Ciebie. Podbijam pytanie odnośnie widelca! King+ ile kosztował(wraz z przesyłką)?+ gdzie go kupiłeś?+ ile waży?
No to koledzy powiedzieli jak było z widelcem Generalnie trochę ciężki bo ~1200-1300 gramów ale mi na odchudzaniu nie zależało więc brałem.Pancerz hamulca tylnego... też złapałem na trytytki. Zagłębienia i rowki pod te trytytki sugerują konieczność ich użycia choć moim zdaniem powinny to być jakieś fabryczne dzyndzle.
(Szach) Mat :-)