Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Teraz euro drogie, ceny przyczepek poszybowały w górę
Ostatnio na allegro pojawił się używany Crooser. Obserwuj forum i allegro coś na pewno się trafi. A jeszcze jedno sklep Żychliński koło Gdyni sam sprowadza Croosery bez udziału tego pożal się Boże dilera z Wrocławia. Jak byłem u nich 2 tygodnie temu to mieli jeszcze dwie sztuki po cenach z ub roku.
chariot vs CroozerDwie uwagi o których mało było mowy we wcześniejszych postach.Nie spodobało mi się w croozerze usadowienie dziecka, które siedzi niemal na płasko - uważam, że pozycja ze zgiętymi nóżkami w kolanach, tak jak w chariocie jest znacznie wygodniejsza.Za to nikt nie wspomina o dodatkowym secie do croozera - amortyzatorze. Widziałem go w czeskich górach i muszę przyznać, że również pracował znakomicie na turystycznych szlakach za rowerem...............z tego co widzę, Czesi mają jeszcze inne zawieszenie do roozera.A tutaj o wszystkich zawiechach do croozera tej firmy.
Holden 1000, nie wiem jak bardzo chcesz eksploatować przyczepkę ale ta która proponujesz wygląda bardziej na sprzęt spacerowy
albo jak ja to zrobiłem - 1/2 ceny Chariota na kredyt
Przyczepka to nie zabawka dla dziecka, to zabawka dla rodziców, żeby mogli dalej rowerem jeździć. Nie oszukujmy się :-D
Cytat: cinek w 5 Mar 2012, 11:22Przyczepka to nie zabawka dla dziecka, to zabawka dla rodziców, żeby mogli dalej rowerem jeździć. Nie oszukujmy się :-DCałkowicie się z Tobą zgadzam Cinek! Szczególnie utwierdzam się w tym przekonaniu, kiedy mały zaczyna wyć po wsadzeniu go do przyczepki, a ja próbuję mu wmówić, że przyczepka to przecież takie cudo
kiedy mały zaczyna wyć po wsadzeniu go do przyczepki, a ja próbuję mu wmówić, że przyczepka to przecież takie cudo