to właśnie w tym miejscu zazwyczaj robi się dziura jak ktoś dachował przyczepą
Tak z ciekawości, skąd wiesz?
A może świeżynkę od Qeridoo - KidGoo ?http://www.qeridoo.de/index.php/de/produkte/fahrradanhaenger/kidgoo-2-2016-deuZawieszenie piórowe (takie samo jak Cougar)Trochę szersza niż Cougar, długość zbliżona.Wreszcie jedno przednie kółko skrętne i pompowane(lepiej amortyzuje)Cena nowej w okolicach używki Cougara Jestem bardzo ciekawy - chętnie bym obejrzał (tylko gdzie?)
osobiście nie umiałem się zdecydować pomiędzy kidgoo 1, a sporttrex 1 dlatego zamówiłem obydwie. pooglądałem, porównałem i zostawiłem sobie kigdoo głównie ze względu na dużo, ale to dużo lepszą amortyzację. jest kilka minusów w porównaniu ze sportrexem, porobiłem zdjęcia obydwóch
Cytat: sebaqgti w 24 Sty 2017, 13:38osobiście nie umiałem się zdecydować pomiędzy kidgoo 1, a sporttrex 1 dlatego zamówiłem obydwie. pooglądałem, porównałem i zostawiłem sobie kigdoo głównie ze względu na dużo, ale to dużo lepszą amortyzację. jest kilka minusów w porównaniu ze sportrexem, porobiłem zdjęcia obydwóchnapiszezsz o tyc różnicach?
Leżak (weber) jest montowany paskami, można go "zawiesić" w powietrzu.
Aby mniej telepało u mnie zastosowałem:- spuszczenie powietrza do 0,8-0,9bar (taki prawie kapeć)- dociążenie przyczepy z 10-12kg (u mnie 2x butelka 6Lwody)Po tych zabiegach stwierdziłem: "łał... teraz amortyzacja naprawdę działa" PS. W wieku przedsiedzącym były u mnie tylko spacery.