To zależy na jakim odcinku. Od Konina do Wrześni nie ma pobocza...
Gratulacje, jakbym mieszkał w Poznaniu to pewnie też by mnie taki wiatr zmobilizował, tak przypuszczałem że o taką trasę do Warszawy Ci chodzi jak się o trasę pytałaś Ale ci co jeździli w takich warunkach wiedzą, że bardzo silny wiatr, nawet w plecy jest wbrew pozorom mniej efektywnym rozwiązaniem do jazdy niż wiatr silny (do 10m/s). Bo bardzo silne wiatry pomagają tylko jak są idealnie w plecy...
Jakbyś chciała/chcieli powtórzyć trasę, odpocząć przed ostatnim etapem itp. to pod Czerwińskiem mieszkam i przez lokalne drogi mogę przeprowadzić
Cytat: hansglopke w 16 Mar 2014, 14:31Co do "starej 92" - jechałem nią z Koła do Klodawy. Bardzo mały ruch, droga szeroka z pasami bocznymi. Odkąd jest A2 to ruch tam minimalny, przynajmnie w niedzielne przedpołudnie.To zależy na jakim odcinku. Od Konina do Wrześni nie ma pobocza i tam jest gorzej, reszta tej drogi jest sensowna, choć od Łowicza do Warszawy (choć z poboczem) jest duży ruch
Co do "starej 92" - jechałem nią z Koła do Klodawy. Bardzo mały ruch, droga szeroka z pasami bocznymi. Odkąd jest A2 to ruch tam minimalny, przynajmnie w niedzielne przedpołudnie.
Golina to można powiedzieć - takie dalekie przedmieścia Konina