Cytat: Elizium w 25 Mar 2014, 09:51Camellus, a jak go znajdowali to jak myślisz... mieli świadków?Nie rozumiem
Camellus, a jak go znajdowali to jak myślisz... mieli świadków?
Kurcze muszę kupić czerwony kask
Jestem. I poprzedni, i ten wypadek miałem ~3 dni po ubezpieczeniu się Aż to podejrzanie wygląda pewnie, ale cóż poradzę :p Myślałem nawet o tym, żeby sobie wykupić kilka polis, skoro i tak ciągle mi się coś dzieje....
W branżowym slangu nazywa się to ustawkami, ciężki kawałek chleba ,ale da się sobie dorobić
Przypomniał mi się początek Chłopaki nie płaczą
Mój MTB jest jednak przystosowany do asfaltu - schwlabe marathon, lemondka...
Co do kierowcy, to on chyba sobie nie zdawał sprawy z tego że jest sprawcą mojej wywrotki.... On w końcu tylko ruszył i wyhamował zanim przeciął mój pas, więc gdybym jechał swoje, to bym przejechał i nic by się nie stało.
Cytat: Waxmund w 25 Mar 2014, 18:04Co do kierowcy, to on chyba sobie nie zdawał sprawy z tego że jest sprawcą mojej wywrotki.... On w końcu tylko ruszył i wyhamował zanim przeciął mój pas, więc gdybym jechał swoje, to bym przejechał i nic by się nie stało.Czyli w sumie nie wymusił pierwszeństwa, pewnie dlatego taka niska kara.Swoim zachowanie spowodował tzw sytuację niebezpieczną.