Autor Wątek: Litwa - Łotwa -Estonia..... lipiec 2014 kompanów podróży szukamy  (Przeczytany 612 razy)

Offline Mężczyzna mirekkk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 27.03.2013
Poszukujemy towarzysza/ki/szy :) wyprawy rowerowej w okresie lipiec 2014
Czas którym dysponuje to około 4 tyg.

Planowany start pierwsze dni lipca.
Kierunek Litwa - Łotwa - Estonia a w planach jesli wszystko sie powiedzie nawet kawałek Finlandii
 Przewidywana forma noclegów. - (na dziko/ kemping/ kwatery/ schroniska/namiot/Itp.)
Szukamy ludzi otwartych, pozytywnie nastawionych do świata.

Co do wieku ja mam 38 lat moja kompanka rok mniej, wieku kompanów nie określamy ramami :), nie jestesmy para lecz zgranym teamem ktory pare ładnych tysiecy kilometrów razem przejechał.
Ilości osób nie ograniczam choć zdaję sobie sprawę ze czasem 3 osoby w niezgranym zespole to tłok :)

Marzy nam sie bardziej liczebny zgrany team :)
Nie interesuje mnie bezduszne "nabijanie kilometrow", chcę dużo zobaczyć, poznać kulturę oraz miejsce w które jadę jak najdokladniej, zwiedzać,  upajac sie widokami itp.
Tak podróżuje upajam sie zwiedzam podziwiam i nie mam zamiaru tego zmieniać, choć nieobce mi nieprzewidziane przygody którym trzeba stawić czoła itp.
Trasa jeszcze nie określona ale bez napinania sie, jak bedzie juz gotowy zespól razem zamkniemy ja w ramach, choc wiedza to Ci ktorzy podrozowali w ten sposób ze wytyczona trasa zmienia sie podczas wyprawy, bo nagle jest cos co warto zobaczyć, coś co nie sposob przewidzieć tu i teraz itd.

Mam już doświadczenie w takiej wyprawie pojechałem na wyprawe na półwysep Krymski wyprawa trwała 31 dni :) przejechałem trasę Przemyśl -Lwów- Odessa- Sewastopol- Jalta - Teodozja. (2000    km.)
Za nami także wyprawa do Rumunii ktora trwała 41 dni - transylwania - trasa transfogarska - wybrzeze morza czarnego - delta dunaju - mołdawia itd.

Mamy juz doswiadczenie w takich wyprawach i takze raczej doswiadczonych osob szukamy.

Pozdrawiam
marzący i spełniający marzenia podróżnik
Jesli macie jakiś pomysł i apetyt na wyprawę rowerową, szukacie towarzystwa lub macie inną propozycję proszę o kontakt.

kontakt do mnie: mirek--k@o2.pl.

Offline Mężczyzna mirekkk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 27.03.2013

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum