A co sądzicie o łańcuchach Wippermann Connex.Ja w zeszłum roku kupiłem dwa i jak na razie jestem zadowolony.No, ale u mnie to w ogóle łańcuchy jakoś podejrzanie wolno się zużywają
Jak uważacie, jest sens dopłacać do wyższych modeli kaset i łańcuchów?
Kolega globalbus poleca KMC. No trochę się zdziwiłem, bo zawsze kojarzyłem te łańcuchy z głośną pracą i szybką destrukcją, nawet po 400km. Może dlatego, że kojarzę je wyłącznie z tych najtańszych modeli rowerów.
Jazda z dwoma łańcuchami w czasie wyprawy sprawdza się w ten sposób, że wieziesz drugi w sakwie i co jakiś czas je zamieniasz. Nic szczególnego
Na bikestacja.pl ten zestaw będzie mnie kosztował 104zł + koszty przesyłki.
Coś mi się wydaje, że znowu postawię na zestaw Shimano HG53 + Shimano HG50.
To dolicz sobie jeszcze średnią tarczę z przodu.
Ten zestaw wydaje mi się najbardziej optymalnym, i sam zawsze go biorę Nie będziesz żałował.
Cytat: menel w 14 Kwi 2014, 20:30To dolicz sobie jeszcze średnią tarczę z przodu.Dlaczego mam doliczyć średnią tarczę?
Cytat: Hannibal w 14 Kwi 2014, 21:06Cytat: menel w 14 Kwi 2014, 20:30To dolicz sobie jeszcze średnią tarczę z przodu.Dlaczego mam doliczyć średnią tarczę?Statystycznie rzecz biorąc jest najbardziej zjechana i lepiej wymienić odrazu niż 1000km od domu. Oczywiście możesz być niestandartowy.
kaseta też