Natomiast zauważalna była niższa cena platform oraz zmniejszenie się problemów z kontuzjami kolan po przesiadce.
Miałem SPD przez 2 lata, potem je zmieniłem na platformy i nie zauważyłem żadnej różnicy w jeździe. Natomiast zauważalna była niższa cena platform oraz zmniejszenie się problemów z kontuzjami kolan po przesiadce.
Na wyprawie przyzwyczaiłem się do SPD, nie jeżdżę w żadnych sandałach czy innych butach. Z SPD byliśmy też w Alpach z Wilkiem a tam pchania było sporo. I to czasem też po obłych głazach itp. dało się.
Wiem, że do jazdy chyba nie ma nic lepszego.
Jak dla mnie na wyprawę dużo lepsze platformy Możesz jechać w dowolnych butach: klapkach, sandałach, adidasach... Przydaje się jak Ci przemokną buty
Czyli Twoim zdaniem lepiej SPD od SPD z platformą, z tego względu, że częściej go używasz tak? Po ilu kilometrach złapał luz? Masa zawodnika też ma duże znaczenie na zużywanie pedałów, ile ważysz?
Cytat: anghan w 15 Kwi 2014, 06:46Wiem, że do jazdy chyba nie ma nic lepszego.Ale jedziesz do Kirgistanu;)Jak mi pokażesz trasę to Ci nawet bede mogła powiedzieć ile bedziesz chodził w tych swoich spd.