Autor Wątek: Białoruś Litwa na majówke  (Przeczytany 422 razy)

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
  • Miasto: Ruda Śląska
  • Na forum od: 29.07.2011
Białoruś Litwa na majówke
« 22 Kwi 2014, 16:05 »
Czołem! Wiem, że troche poniewczasie, ale może ktoś akurat planował się wybrać, ludzie się posypali czy coś i chciałby dołączyć. My (jak na razie 3 osoby ale 1 coś zaczyna zle się czuć...) planujemy jechać 24.04 do Białegostoku, podjechać pod granice i nastepnego dnia uderzyć już na Białoruś. Powrót do Białego stoku planowany mniej wiecej na 4 Maja. Trasa może ulec zmianie, zależy jak będzie sie jechać :) Mapa wyglada tak:

http://www.bikemap.net/en/route/2532337-bialorus-litwa-minsk-wilno/?newly_saved=true#/z6/53.83308,28.00415/terrain&gsc.tab=0

Dziennie wychodzi jakieś 120-150km, ale bez obaw, jedzie dziewczyna z nami więc w razie jakichś problemów wydolnościowo kondycynych (:D) poratujemy sie pociagiem. Zależy tez od pogody, jak deszcz to raczej czekamy, bez sensu moknąc. Noclegi ofc na dziko, palnik, namiot i te sprawy. Oczywiście trzebaby nabyć też bilet na MŚ w Hokeju, dzieki ktorym jesteśmy zwolnieni z wizy.
« Ostatnia zmiana: 22 Kwi 2014, 16:34 boney »
Zapraszam ===>

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
Odp: Białoruś Litwa na majówke
« 22 Kwi 2014, 21:12 »
Popatrzyłem na Wasz plan i odcinek z Mińska do Różany jest podobny niewykluczone,że na trasie możemy się spotkac
Pozdrawiam

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna pawelpodroznik

• Miasto: Gajówka, Pogórze Izerskie
  • Na forum od: 18.04.2014
    • http://www.MagiczneIzery.pl
« 22 Kwi 2014, 21:54 »
Będziemy na podlasiu na majówkę, w Białymstoku 26 kwietnia i powrót 4 maja. My jednak jedziemy bardziej w Puszczę Augustowską i na Suwalszczyznę. Jedziecie samochodem do Białegostoku? Wiem, że jest problem z biletami na PKP z rowerami.
--
Rower to moja wielka pasja :) Wszystkich pasjonatów zapraszam na piękne Pogórze Izerskie. Są tu świetne trasy na każdy rodzaj roweru. Dla rowerzystów zawsze znajdę miejsce na namiot i podpowiem moje ulubione szlaki :)

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
  • Miasto: Ruda Śląska
  • Na forum od: 29.07.2011
« 22 Kwi 2014, 22:02 »
Jaki problem? Kupilismy bilety z rowerem na regio, no problem. Jedziemy pociagiem.
Zapraszam ===>

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum