Cytat: Hannibal w 26 Kwi 2014, 13:48Pisałem już wielokrotnie, że na ten moment potrzebuję buty tylko do jazdy, bo i tak nie mam co liczyć na żadną wyprawę.. Napiszę jeszcze raz, ale tym razem wielkimi literami.POTRZEBUJĘ BUTÓW DO JAZDY PO OKOLICY, EWENTUALNIE NA JAKIEŚ TRASY JEDNODNIOWE, DŁUŻSZE, NIE BĘDĘ ZWIEDZAŁ, CHODZIŁ, BIEGAŁ, SKAKAŁ!!!Gorzej jak będziesz musiał w stanie wyższej konieczności dobiec do klozetu po mokrych kafelkach.
Pisałem już wielokrotnie, że na ten moment potrzebuję buty tylko do jazdy, bo i tak nie mam co liczyć na żadną wyprawę.. Napiszę jeszcze raz, ale tym razem wielkimi literami.POTRZEBUJĘ BUTÓW DO JAZDY PO OKOLICY, EWENTUALNIE NA JAKIEŚ TRASY JEDNODNIOWE, DŁUŻSZE, NIE BĘDĘ ZWIEDZAŁ, CHODZIŁ, BIEGAŁ, SKAKAŁ!!!
Kiedy będziesz przykręcał bloki do butów, na śrubki nałóż trochę pasty miedzianej lub smaru. Co jakichś (dłuższy) czas przmiennie luzuj i dokręcaj śruby. Jeśli skręcisz na sucho, możesz mieć problem z odkręceniem i wymianą zużytego elementu.
Tak czy siak wymieniam buty na M088, mam nadzieję, że nie będę żałował.Szkoda tylko, że nie są tak ładne jak R088.
Cytat: Hannibal w 26 Kwi 2014, 13:48Tak czy siak wymieniam buty na M088, mam nadzieję, że nie będę żałował.Szkoda tylko, że nie są tak ładne jak R088.Rozważ to jeszcze, bo te M088 bardzo brzydkie są.
Cytat: voit w 26 Kwi 2014, 14:54Cytat: Hannibal w 26 Kwi 2014, 13:48Tak czy siak wymieniam buty na M088, mam nadzieję, że nie będę żałował.Szkoda tylko, że nie są tak ładne jak R088.Rozważ to jeszcze, bo te M088 bardzo brzydkie są.Już była celna uwaga Janus, po co kolejna?Hannibal , wybierając SPD robisz bardzo dobrze. Udanej jazdy.
Weź czerwone, są najszybsze.
Dla moich kolan wygodniejsze są pedały bez luzu
Podkleja się pod wkładką w miejscu gdzie jest blok żeby woda się nie dostała od dołu, ale raczej to nic nie daje
Do przejścia się po mokrej trawie wystarczy :-) Wczoraj się właśnie w ten sposób przekonałem, ze warto je jednak nalepić.
Ktoś tu ostatnio dawał fajny sposób by dziury zakleić od środka warstewką sylikonu budowlanego. Jak ma się trochę zacięcia to można się w to bawić. Ja może się skuszę w kolejnych butach Teraz mi się nie chce