Autor Wątek: Witam wszystkich  (Przeczytany 293 razy)

Offline Mężczyzna Pawelxcv

• Miasto:
  • Na forum od: 25.04.2014
Witam wszystkich
« 26 Kwi 2014, 17:58 »
Cześć,Jestem Paweł,obecnie większą część roku mieszkam w Poznaniu(studiuję) swoją przygodę z podróżami rowerowymi dopiero zaczynam,a właściwie mam zamiar rozpocząć,na razie są tylko jakieś plany,marzenia. W najbliższym czasie chciałbym spędzić na rowerze majówkę,dlatego szukam chętnych na jakiś wspólny wyjazd,jak już zauważyłem na forum pojawiły się tematy z planami wyjazdowymi na majowy weekend( mam nadzieję,że uda mi się do kogoś podłączyć) Pozdrawiam

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Odp: Witam wszystkich
« 26 Kwi 2014, 20:45 »

Cześć. Pozdrawiam.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna M-kwadrat

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 31.07.2012
« 27 Kwi 2014, 12:59 »
Witam sąsiada! Na majówkę mam niestety głównie plany pracujące ale a nuż coś się odmieni i jakiś mały wypad będzie? Rozumiem, że poza planami i marzeniami to rower już masz? A te plany i marzenia to jakie?

Offline Mężczyzna Pawelxcv

• Miasto:
  • Na forum od: 25.04.2014
« 27 Kwi 2014, 16:39 »
Tak rower mam,a nawet sakwy:) Jestem teraz na etapie kompletowania pozostałej części ekwipunku,taki najbliższy plan to jak już wcześniej pisałem jakiś wyjazd na majówkę,co do marzeń to nie mam jednego konkretnego miejsca w które chciałbym się udać, ale to na razie trochę bardziej odległa przyszłość. Gdyby jednak Twoje plany na majówkę się zmieniły to jestem otwarty na propozycje,pozdrawiam

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum