Hannibal - no jak na razie mój ma daleko do wyglądu jaki bym chciała ;-) ale wszystko małymi krokami. Jak tylko go wyczyszcze to pewnie i wstawię, chociaż już mogę powiedzieć że nie wygląda bajerandzko, Ale jeździ się dobrze :-DBiker1990 łatośłętka cześć i dziękuję, pewnie będę ;-)Sent from my C2105 using Tapatalk
:$ rama Carrera vulcan niebiesko fioletowa bardziej, a widelec czarny. Kinesis Sent from my C2105 using Tapatalk
A tak całkiem poważnie - co jest takiego fajnego w singlach?Oczywiście poza tym, że moda i +1 do lansu
Co jest fajnego? Przede wszystkim wygląd, jak dla mnie niesamowity design. Kiedy z niego nie korzystamy, jest świetną ozdobą na ścianie! (...)ludzie reagują na takie rowery jak na ferarri ).
Cytat: Hannibal w 27 Kwi 2014, 21:37Co jest fajnego? Przede wszystkim wygląd, jak dla mnie niesamowity design. Kiedy z niego nie korzystamy, jest świetną ozdobą na ścianie! (...)ludzie reagują na takie rowery jak na ferarri ).każdy widzi w singlu co chcę, ja bardzo odmiennie od Ciebie: jeżdżę singlem bo odstrasza ludzi. jest antykradzieżowy, kto by chciał rower który nie ma nic na kierownicy (poza owijką ), nie ma żadnych linek ani przerzutek. inna sprawa że jest kompletnie bezawaryjny i niezawodny, mam w nim hamulec na kontrę, nie bawię się w ostre koła które są przereklamowane, niewygodne i męczące. a zwykły wolnobieg i hamulec to już zabawa z klockami i linkami czego właśnie chcę uniknąć w mieszczuchu a poza tym uwielbiam na nim jeździć bo jest od najmniejszej części złożony przeze mnie i wszystko sam pod siebie dopasowałem aha, i najfajniejszy jest koszt roweru: mając trochę części od starych rowerów włożyłem w niego ok 150 zł, z czego najwięcej pochłonęły opony i dętki