Szukam kompana/kompanki na wyprawę wokół Polski. Coś o sobie: Rafał, 24 lata, student z Warszawy, mam za sobą 1 wyprawę kilkutygodniową i kilka wycieczek kilkudniowych. Planu trasy jako takiego nie ma, po prostu wyjazd z Warszawy i jazda do najbliższej granicy. Potem już tylko jazda na południe. Co do czasu, to jestem elastyczny od 2 połowy lipca(lub początku lipca kto wie) do końca sierpnia (mam wtedy na 100% wolne). Daty końca wyprawy nie podaję, ponieważ nie ograniczają mnie żadne ramy czasowe(np. urlop) 100km/dzień by mnie zadowoliło całkowicie, jeśli będzie mniej lub więcej - trudno, to w końcu mają być wakacje a nie wyścigi (tempo typowo rekreacyjne 15-20km/h)
Nocowanie na dziko i/lub jak najtaniej - najchętniej tym bym się kierował podczas podróży. Głównie gotowanie we własnym zakresie.
Priorytet to pochłanianie widoków. Co do zwiedzania miast, to nie mam zbyt dużej przyjemności z wjeżdżania do centr dużych miast bez powodu.
Śnieg czy deszcz mi to rybka
Chyba, że pogoda stwarzałaby niebezpieczne warunki dla rowerzysty, ograniczenie widoczności czy inne. Zresztą to indywidualna sprawa jak ktoś by się bał (czy burzy czy mgły) to stop i tyle.
Całość po drogach utwardzonych i o ile się da z jak najmniejszym ruchem.
Jeszcze coś od siebie to mają być wakacje, także ciśnienia na nic nie ma. Jakby się udało stworzyć grupkę max 3 osobową byłoby idealnie. Jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to napiszę. Kontakt tu, pm albo e-mail brafal1@gmail.com pytać, pisać i się nie wahać