Autor Wątek: Dookoła Polski 2014 lipiec, sierpień  (Przeczytany 464 razy)

Offline Mężczyzna koretego

• Miasto: Polska
  • Na forum od: 27.04.2014
Dookoła Polski 2014 lipiec, sierpień
« 27 Kwi 2014, 19:08 »
Szukam kompana/kompanki na wyprawę wokół Polski. Coś o sobie: Rafał, 24 lata, student z Warszawy, mam za sobą 1 wyprawę kilkutygodniową i kilka wycieczek kilkudniowych. Planu trasy jako takiego nie ma, po prostu wyjazd z Warszawy i jazda do najbliższej granicy. Potem już tylko jazda na południe. Co do czasu, to jestem elastyczny od 2 połowy lipca(lub początku lipca kto wie) do końca sierpnia (mam wtedy na 100% wolne). Daty końca wyprawy nie podaję, ponieważ nie ograniczają mnie żadne ramy czasowe(np. urlop) 100km/dzień by mnie zadowoliło całkowicie, jeśli będzie mniej lub więcej - trudno, to w końcu mają być wakacje a nie wyścigi (tempo typowo rekreacyjne 15-20km/h)
Nocowanie na dziko i/lub jak najtaniej - najchętniej tym bym się kierował podczas podróży. Głównie gotowanie we własnym zakresie.
Priorytet to pochłanianie widoków. Co do zwiedzania miast, to nie mam zbyt dużej przyjemności z wjeżdżania do centr dużych miast bez powodu.
Śnieg czy deszcz mi to rybka :P Chyba, że pogoda stwarzałaby niebezpieczne warunki dla rowerzysty, ograniczenie widoczności czy inne. Zresztą to indywidualna sprawa jak ktoś by się bał (czy burzy czy mgły) to stop i tyle.
Całość po drogach utwardzonych i o ile się da z jak najmniejszym ruchem.

Jeszcze coś od siebie to mają być wakacje, także ciśnienia na nic nie ma. Jakby się udało stworzyć grupkę max 3 osobową byłoby idealnie. Jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to napiszę. Kontakt tu, pm albo e-mail brafal1@gmail.com pytać, pisać i się nie wahać :)
« Ostatnia zmiana: 18 Cze 2014, 08:29 koretego »

Offline Mężczyzna koretego

• Miasto: Polska
  • Na forum od: 27.04.2014
Podbijam, małe zmiany w temacie.

@ darekw Jak najbardziej, dzięki.
« Ostatnia zmiana: 17 Cze 2014, 16:04 koretego »

Offline Mężczyzna darekw

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 26.03.2013
rozumiem że propozycja dotyczy roku 2014 ?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum