Przygotowując sie powoli do ponad 3k km wyprawy w 2015 roku zacząłem robić coraz dłuższe dystanse 80-100km i tu pojawia się problem bolącego tyłka
pojawia się problem bolącego tyłka
Czy jest sens jeżdzenia w dwóch parach spodenek? jedne obcisłe z wkładką a na nie normalne luźne czy raczej nie polecacie ?
Ja jeżdżę w spodenkach rowerowych z wkładką z decathlonu kupionych za bodaj 19 zł i drugie dwie pary za 29 zł (tzw. produkt niebieski - najtańszy, a do tego w promocji) i po 3-4 latach nadal są bardzo wygodne i funkcjonalne.
Dziękuje wszystkim za rady na chwilę obecną zamówiłem Biemme Basic z allegro za 110 zł. Nie lubie chodzić po sklepach przymierzać, a tak w domku wcisnę na tyłek na spokojnie i zobacze czy pasują no i na zwrot jest miesiąc Siodełko zgodnie z waszymi radami też zmienię ale to bedzie wymagało trochę czasu aby poszukać w sklepach rowerowych magicznego krzesełka :/Jeśli pogoda dopisze to przetestuje Biemme w weekend wokół zalewu szczecińskiego ~260km zobaczymy czy będzie rożnica
@maly_mynioNie musi szukać magicznych stołków! Weźmie kawałek tektury falistej, położy pod ścianą i w przykucu usiądzie na niej, tak aby oprzeć się kośćmi kulszowymi o podłogę. Posiedzi chwilkę, wstanie i zmierzy rozstaw osiowy powstałych dołeczków...Można też piasku przykucnąć