Autor Wątek: Niemiecka majówka  (Przeczytany 2459 razy)

Offline Mężczyzna pff

• Miasto:
  • Na forum od: 10.01.2013
Odp: Niemiecka majówka
« 8 Maj 2014, 11:29 »
Jest opcja.
Namiot - od 138 euro za dwuosobowy namiot.
Nocleg "gdziekolwiek" - czyli leżak, ale już bez wynajęcia dodatkowej maty na niego - 19,50 euro od osoby.
Rzecz jasna na hali nie zrobi się śniadania na kuchence :) Ba, jest zakaz wnoszenia jedzenia i picia, wiec dochodzi restauracyjny posiłek.
« Ostatnia zmiana: 8 Maj 2014, 11:38 CRL »

Offline Kobieta Kot

• Miasto: Blisko Poznania
  • Na forum od: 29.08.2013
Odp: Niemiecka majówka
« 8 Maj 2014, 12:47 »
małych sklepów w małych miejscowościach w zasadzie nie ma, oprócz cukierni, większość osób dojeżdża na zakupy do najbliższego miasteczka i kupuje raz w tygodniu!
Może to jest trop, jak się trzeba przygotować? ;-)

No właśnie taka myśl (już podczas jazdy) przyszła mi do głowy - że oni jeżdżą np. do Berlina na zakupy i robią wtedy zapasy. No bo przecież coś muszą jeść, w końcu chodzą i normalnie żyją  :D

Słuchaj...ja to od takich atrakcji jak tropical islands to do tej pory jak najdalej się trzymałem. Ale ostatnio się zainteresowałem i nie ma tam opcji by zostać sobie normalnie na noc i spać na leżakach? Takie info mnie doszło...natomiast Wy zwialiście stamtąd o 22:00 do zimnego namiotu.:)

Ja natomiast nie unikam, a wręcz przeciwnie - z premedytacją wchodzę do takich obiektów (lubię). Dzięki temu mogę sobie np. porównać Blue Lagoon i Tropical Islands. Dwa światy  :D. Co do noclegów w TI - jest to możliwe - tak jak napisał CRL.
Ég hjóla oftast nær í vinnua.
www.kot.bikestats.pl

Tagi: niemcy 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum