Autor Wątek: Bieszczady koniec maja/czerwiec  (Przeczytany 423 razy)

Offline Mężczyzna kubak1911

• Miasto: Kobyłka
  • Na forum od: 14.05.2014
Bieszczady koniec maja/czerwiec
« 14 Maj 2014, 22:55 »
coś o sobie: Witam, ogółem mam 20 lat, mieszkam w okolicach Warszawy, nie uczestniczyłem jeszcze w żadnej dłuższej wyprawie, ale od czegoś trzeba zacząć :) Może i doświadczenie mam niewielkie, ale za to chęci bardzo duże.
planowana trasa wyprawy w ogólnym zarysie: W ogólnym zarysie to nie mam żadnej zaplanowanej trasy, lecz myślę, że to tylko kwestia dogadania się, a nawet możemy pojechać tam bez wcześniej zaplanowanych tras i planować trasy z dnia na dzień.
czas i miejsce planowanego startu i powrotu: To zależy od miejsc zamieszkania moich przyszłych towarzyszy. Myślę. że albo na miejscu w miejscowości gdzie będziemy spędzać pierwszy nocleg, lub np. w miejscowości gdzie nasze drogi podróży to tego miejsca się spotkają.
planowany średni dystans dzienny: to wszystko do ustalenia i zależy tylko i wyłącznie od naszych chęci (wszystko jest do ustalenia)
rodzaje noclegów: na dziko/ kemping/ kwatery/ schroniska/ pensjonaty/ hotele/ etc <- do uzgodnienia
sposób wyżywienia: gotowanie we własnym zakresie/ B&B/ restasuracje/ etc. <- do uzgodnienia
priorytety/ sposób spędzania czasu: głównie interesuje mnie jazda w terenie, po przepięknych bieszczadzkich lasach
podejście do deszczu: to zależy jak nam się będzie chciało
preferowane drogi: drogi asfaltowe mogą nam służyć tylko i wyłącznie jako dojazd do trasy :)
Jestem bardzo otwartą osobą, płeć nie ma znaczenia, ja mam 20 lat, nie posiadam jakiegoś preferowanego wieku, to już tylko kwestia osoby, która zechciałaby ze mną pojechać, czy odpowiada jej taki a nie inny wiek. Myślę, że wszystkie sprawy organizacyjne są do uzgodnienia. Jeżeli ma ktoś pomysł na wycieczkę w góry (nie tylko Polskie) a poszukuję towarzysza, JA JESTEM CHĘTNY.
Kontakt: najlepiej mailowy-> kuba.k1911@gmail.com

Offline Mężczyzna kriestof

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.07.2012
Odp: Bieszczady koniec maja/czerwiec
« 18 Maj 2014, 10:55 »
Z chęcią bym się przejechał.

Przy czym w tej chwili mogę sobie pozwolić na weekend(no może +1 dzień). Jeśli dobrze Cię zrozumiałem nie do końca o to Ci chodzi. :)

Następny weekend(24-25) lub ten po nim (31-1) mi pasują.

Ewentualnie też mieszkam w Warszawie, więc można gdzieś z Warszawy wyskoczyć.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum