Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
No to pierwszą poradę, tą "egzystencjonalną" otrzymałem. Znaczy nie tylko ja mam taki pomysł, żeby mieć dwa rowery na różne okazje. Jesli kupię sobie tą szosę to przynajmniej nie będę czuł się dziwakiem. (albo przynajmniej członkiem społeczności dziwaków)Trochę gorzej jest z pozostałymi poradami. W sklepie, w którym mieli jeden egzemplarz karbonowej szosy, dali mi się na nim przejechać. Potem przejechałem się na szosie aluminiowej (z karbonowym widelcem). Różnica mnie bardzo mocno zaskoczyła. Po prostu rower karbonowy sprawił na mnie wrażenie duuuużo lepszego. No i zamażył mi się rower karbonowy. Teraz pozostaje
jeśli chodzi o canyona, to może ktoś mi odpowie na czym polega ich jakość za rozsądną cenę. Bo ceny są podobne jak u innych. Może osprzęt jaki stosują jest lepszy. Przyznam się że na osprzęcie znam się średnio.
.. poznać smaki kolarki tytanowej.
Liczba posiadanych rowerów powinna dążyć N+1, gdzie N to ilość obecnie posiadanych, ale nie powinna też przekroczyć S-1, gdzie S to ilość rowerów gwarantująca rozwód.http://www.velominati.com/the-rules/#12
N może być również ujemne, innymi słowy.
Cytat: sinuche w 19 Maj 2014, 16:20N może być również ujemne, innymi słowy. nielogiczne raczej N ∈ N
Teraz pozostaje pytanie gdzie mogę taki rower kupić uprzednio przymierzając się do niego