Autor Wątek: Korsyka...wyspa Napoleona, zapachów i słońca!  (Przeczytany 3054 razy)

Opis: Z cyklu...Babcia na rowerze

Offline Kobieta evita_p

• Miasto: Ptakowice
  • Na forum od: 04.05.2013
Z jakich źródeł korzystając wytyczając trasę? Piękne krajobrazy i świetne komentarze :)

Hindiana...jak zwykle w takich przypadkach pomocny był internet. Poczytałam trochę relacji innych rowerzystów. No i  zaopatrzyłam się w dobry przewodnik.

P.S. Dziękuję za opinię. Lepsza ze mnie rowerzystka niż pisarka. Zresztą, relacja rodziła się w bólach prawie 3 lata ;D  Relacji z ubiegłorocznej Hiszpanii i Portugalii spodziewaj się w 2016 :lol:

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Bardzo ładna ta Korsyka - tam mnie jeszcze nie było. Super zdjęcia i relacja! :) A formy skalne są po prostu niesamowite! Coś w sam raz dla geografa - geomorfologa  8)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Kobieta Beata

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 20.10.2012
Super zdjęcia i relacja, fajnie piszesz, z niecierpliwością czekam na następne :)

Offline Mężczyzna Beder

• Niech żyją rowerzyści !
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 15.05.2014
    • Facebook
Bardzo faja opowieść. Gratulacje przebytej trasy i pięknej relacji :)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Bardzo faja opowieść.
Czy Ty aby nie obrażasz evity?  ;D

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
Przy dużej ilości relacji, nie często udaje mi się dotrwać do końca. Twoja jest super. Lubię kiedy czytam i czuję radość piszącego.

Marek

Offline Kobieta evita_p

• Miasto: Ptakowice
  • Na forum od: 04.05.2013
Dzięki serdeczne wszystkim za te miłe, pozytywne opinie.  :)

Offline Kobieta Alex

• Miasto: Chorzów
  • Na forum od: 22.07.2013
Witam! Relacja i Twoje przygody są super, przeczytałam je dosłownie dwa dni przed moim wyjazdem na Korsykę i pomogło mi to sobie nieco wyobrazić jak może być w drodze. Byłam krótko, bo około tydzień. Zjeździłam tylko okolice St. Florent i Cap Corse.
Zaskoczyło mnie to, że góry są takie wysokie! Myślałam że zdechnę momentami, ale widoki cudne! I sierpniowe upały okazały się nie najlepsze na wyjazd rowerowy. Mimo to jestem bardzo zadowolona i jeszcze wrócę na Korsykę.
Pozdrowienia dla dzielnej kobiety!
Ola

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
Fajne fotki ładnych miejsc. Przyjemnie się oglądało :)

Offline Mężczyzna Marko

• Miasto: Ustroń
  • Na forum od: 29.11.2013
Jezus, przypomniała mi się ta Korsyka, byłem tam w zeszłym roku, co prawda nie podróżowałem rowerem, ale fajnie mi się to czytało, z sentymentem...:)

Tagi: korsyka francja 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum