Nie oddalaj się od miejsc turystycznych bo na głębokiej wsi można znaleźć się w niebezpieczeństwie. Będziesz tam jakby nie było niewiernym (tur. jabance) a tam Allach się cieszy jak niewiernemu zrobi się kuku.
Przyroda jest tam piękna, ciesz się słońcem i plażami. Uważaj na złodziei i kierowców-debili.
Jeszcze dalej Dyarbakir, tu zaczynają się tereny kurdyjskie gdzie może być bardzo niezpiecznie.
Najlepiej może się wypowiedzieć mój kolega
Inaczej jest jak się robi kilkunastodniową wycieczką a inaczej jak się mieszka i pracuje. Ja i kolega mamy złe doświadczenia. W firmie w której pracowałem w Turcji syn właściciela zastrzelił menedżera dyskoteki za to że go nie chciał wpuścić. Ochrona strzelała się z konkurencją w garażu. W firmie gdzie pracował kolega zastrzelono właściciela hotelu. Wielu ludzi ma broń palną i nie boi się jej użyć. Wielu nosi noże
Cytuj Inaczej jest jak się robi kilkunastodniową wycieczką a inaczej jak się mieszka i pracuje. Ja i kolega mamy złe doświadczenia. W firmie w której pracowałem w Turcji syn właściciela zastrzelił menedżera dyskoteki za to że go nie chciał wpuścić. Ochrona strzelała się z konkurencją w garażu. W firmie gdzie pracował kolega zastrzelono właściciela hotelu. Wielu ludzi ma broń palną i nie boi się jej użyć. Wielu nosi nożeTutaj nikt nie ma zamiaru robić interesów z Turkami ani wchodzić w jakieś układy tylko podróżować.
chcemy jeszcze zaliczyć ze 2-3 dni na festiwalu Tree Of Life
no i skoro polecacie Kapdocję