Autor Wątek: Baćkobranie, czyli integracyjna ekskursja.  (Przeczytany 1163 razy)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Zapraszam do zapoznania się z krótką fotorelacją z czterodniowego wyjazdu w majowy długi łikend.

https://plus.google.com/photos/115248983851357637987/albums/6017395286356939873?hl=pl

tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Drzewo

• Miasto:
  • Na forum od: 16.09.2014
Też zwróciłeś uwagę na wysokie krawężniki :)

Nie ważne, czy wieś czy miasto, czy przejście dla pieszych czy rampa dla wózków - 20cm krawężnika musi być :D

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
w sumie nawet kochani są...

ze zdjęć faktycznie bije inny świat...
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
Ale czemu tylko foto-, a nie słowno- ?

Dałoby to dodatkowe pole do integracji...

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Bliskie mi tereny - kraj pierwszej wyprawy, on zawsze zostanie piękny i czysty jak pierwsze kochanie ... :) To żona? Na forum obecna?
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

• Skup i ubój. Rozbiór.

LeśnyDziad - jeśli musisz patrzeć pod nogi, głowy nie zadzierasz. Krawężniki dyscyplinują obywateli.

Elizium - takich kapliczek-pamiatnikow widzieliśmy kilkadziesiąt - pamięć walki z faszystowskim wrogiem, poniesionych ofiar ich cementuje. Rozmów w białoruskim języku ojczystym nie słyszeliśmy. Ludzie są sympatyczni, jednak jacyś nienaturalnie systemowo obcy. W Białowieży odetchnąłem.

Iwo - zwykła pragułka, foto- jest trendy; słowno- byłoby rodzaju więcej włosów niż głowy.

hindiana - następne mogą być/winny być jak pierwsze  :). Żona - cóż począć. Chyłkiem, duszkiem.

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
fajne klimaty. Już takie zapomniane trochę przez nas. Żona jechała pod prąd?  Poza tym nie wiem czemu to zbliżenie z krawężnikiem sprawia wrażenie jakby rama roweru była pordzewiała i pomalowana. Ale może to tylko wrażenie.
Galeria fajna, szkoda, że nie opisana Twoim charakterystycznym lubianym przeze mnie stylem.

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
Łatoś na jakim meczu byłeś...? :D,jedno co zwróciło moją uwagę to porządek i czysto. Jak będzie jeszcze możliwośc uproszczonego wjazdu na Białoruś to na pewno wrócę, jeszcze dużo jest do zobaczenia
Pozdrawiam

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

• Skup i ubój. Rozbiór.
Żona jechała pod prąd?

Jedziesz 'normalnie', widzisz znak nakazu poruszania się wydzielonym pasem pod prąd. Zrozumieliśmy dopiero za trzecim razem.

Poza tym nie wiem czemu to zbliżenie z krawężnikiem sprawia wrażenie jakby rama roweru była pordzewiała i pomalowana. Ale może to tylko wrażenie. 

Warstwy Brunoxa coś tam. Rower ten zwłaszcza używam zimą. Rama jest ze stali. Kilka lat temu kupiłem spraya xxl, wypsikałem go na dolną część ramy i wideł - i tak już zostało.

Galeria fajna, szkoda, że nie opisana Twoim charakterystycznym lubianym przeze mnie stylem.

Wpisami swymi z każdą/ym łamiesz się Dobrym Słowem.
Dziękuję.

Łatoś na jakim meczu byłeś...? :D

Bilety żona nabyła na mecz rozgrywany 10 maja - Dania-coś lub Szwecja-coś, jednak nie bylim.  :icon_neutral:

,jedno co zwróciło moją uwagę to porządek i czysto.

Naszą też.
Ludzie wydali mi się trwale spacyfikowani, pogodzeni, jakby żyli na długości przywiązanych sznurków, w kojcu.

Pozdrawiam

Pazdrawlaju!

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Bardzo piękna małżeńska integracja :) Gratuluję. Poproś czasem małżonkę, aby i ona jakieś Twoje zdjęcie pstryknęła i zamieść je dla nas, bo widzieć Cię raz do roku na zlocie to po prostu za mało :) No i pisz, dużo pisz.

• Skup i ubój. Rozbiór.
Cześć Marek!  :)
Jeśli się uda, wieczorem jedno (akurat jedno jest) wkleję. Od razu wyjaśniam: wygląda jakbym się miał drapać, ja zaś e-fifkę chowam (taki complex).

[Zastosowano się do sugestii globalnego moderatora Transatlantyk - dodano dwa zdjęcia.]

https://plus.google.com/u/0/photos/115248983851357637987/albums/6020780007954549185
« Ostatnia zmiana: 3 Cze 2014, 21:06 łatośłętka »

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Rzeczywiście wygląda jakbyś się po zadku drapał :)
Ale być może jest to ZNAK. Ja bym go odczytał : do d... z tym nałogiem.  :icon_idea: Kończ Waść!

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Gdzie Ty to E-cygaro tam chowasz  :o
Może Marku to też odpowiedź, na ten znak,  "mam w d... ten nałóg"
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

• Skup i ubój. Rozbiór.
Rzeczywiście wygląda jakbyś się po zadku drapał :)
Ale być może jest to ZNAK. Ja bym go odczytał : do d... z tym nałogiem.  :icon_idea: Kończ Waść!

Gdzie Ty to E-cygaro tam chowasz  :o
Może Marku to też odpowiedź, na ten znak,  "mam w d... ten nałóg"

Nooo toście się pośmiali - miast skutecznie odczynić, przekleństwo zdjąć.

Duuuży, baardzo duuży kłopot z tym mam. No to teraz czuję się strasznie nieswojo, odszedł, schowałbym się gdzieś chętnie.

(Dziękuję, żeście się wypowiedzieli - pozytywne zainteresowanie jest medycyną.)

Tagi: białoruś 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum