Czy ten materac ma jakieś wodotryski, system masujący albo w jakiś inny sposób robi człowiekowi dobrze? Może chociaż jest ogrzewany? Krótko mówiąc co w nim jest, że chcesz wydać na niego tyle kasy?
NeoAir Xtherm, nieco cięższy od najlżejszego, jednak przecież na rower.
Cytat: łatośłętka w 13 Paź 2014, 17:36NeoAir Xtherm, nieco cięższy od najlżejszego, jednak przecież na rower.Ten materacyk to cadillac, zakupiłem ostatnio dla dziewczyny. Po położeniu się nań czuć jak odbija ciepło ciała, mój NeoAir pierwszej generacji tak nie robi Jak kupowałem swój jakieś 4 lata temu, miałem poważne wątpliwości czy wytrzyma długo. Narazie nie przyspożył mi najmniejszych kłopotów.Teraz dodają do materacyków worki, które służą za sprytną pompkę, odpada mozolne dmuchanie ustami.
Pono ciekawa oferta.
Odświeżę troszkę temat.Czy ktoś w Was używał może taki materac:http://www.outdoorzy.pl/1775-thermarest-materac-prolite.htmlMa służyć od maja do września.A może macie jakieś inne propozycje w zbliżonej lub niższej kwocie ?
Od tej pory do samopompów się nie zbliżam, materace dmuchane są wiele pewniejsze, bo nie mają gąbczastej struktury