UWAGA!!! Ekipa skompletowana, zamykam "rekrutację". Dzięki za zainteresowanie.
Witajcie wszyscy zainteresowani! W wakacje chciałbym się wybrać na Bałkany i poszukuję towarzyszy/towarzyszek, bo nie jestem typem samotnego jeźdźca
. Zakładam nowy post, ponieważ w innych, podobnych, mają już "komplet" ekipy. Nie będę oryginalny, chciałbym zrobić mniej więcej taką trasę, jak kolega z blogu kolemsietoczy.pl:
http://www.bikemap.net/en/route/1850776-balkany-2012-ukonczona-trasa/#gsc.tab=0Nie jest to ostateczna wersja, można ją wzbogacić lub skrócić, w zależności od potrzeb, możliwości i pomysłów. Jestem otwarty na propozycje. Spanie na dziko i u ludzi dobrej woli, jak najtaniej, z nastawieniem również na zwiedzanie ważniejszych obiektów. Dzienny dystans ok. 100 km.
O sobie:
Marcin, 29 lat, po 7 latach studiów. Od 2008 r. jeżdżę na wyprawy rowerowe, głównie Polska, ale w tamtym roku też Litwa. Od dwóch lat doszły też wyprawy kajakowe. Bawię się także w geocaching. Potrafię pogrzebać przy rowerze, jestem (tak mi się wydaje) bezkonfliktowy, mówią mi też w pracy, że opanowany i spokojny ;]. Potrafię iść na kompromis, nie przepadam za spięciami i marudzeniem. Od dziecka marzyłem o spaniu na dziko pod namiotem i tak też czynię
. Uwielbiam poranną kawę i herbatę wypitą przed namiotem mając w perspektywie kolejny dzień rowerowania, przygód i odkrywania nowych miejsc.
Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnego, niemałego wyczynu!
Mój telefon: 733566129