Witam, to mój pierwszy post tutaj, jestem zarejestrowany od 5 minut więc to pewnie będzie słabe
Więc parę słów o mnie:
Mam na imię Łukasz, urodziłem się w Jaworznie na Śląsku, lecz ostatnie 5 lat spędziłem w Krakowie, studiując i kończąc Budownictwo na AGH, czasem sobie pracuje w Polsce i za granicą. Nie lubię być uwiązany w system więc często podejmuje różne dziwne decyzje
Ale wracając do tematu, chcę w połowie lipca zacząć tripa zaczynając od Słowenii (chciałbym tutaj wejść na Triglav), poprzez Włochy (Passo del stelvio), dalej do Francji (lazurowe wybrzeże), i generalnie dalej południem Hiszpanii (andaluzja, Pico del Veletta 3400 m n.p.m), potem Portugalia i północ Hiszpani i generalnie zależnie od nastroju i sił kręcić dalej. Jak widzicie, pewnie problemem jest, że nie jestem w stanie podać żadnych konkretnych terminów, ponieważ nie zamierzam się przejmować czasem. Chcę trochę się zrelaksować w Andaluzji jak i Portugalii. Generalnie nie chce gonić na siłę, co nie ma nic wspólnego z dystansem dziennym bo mogę nawet 200 km zrobić ale po co ? Mówiąc, że nie chcę gonić mam na myśli nastawienie do podróży. Wiadomo, że spanie pod chmurką itp. w większych miastach można poznawać ludzi i korzystać z couchsurfingu. Generalnie jakby ktoś miał ochotę ruszyć przed siebie, rzucić pracę, złapać opaleniznę, to piszcie
) Nic tak nie rozwija jak podróże !!! Płeć nie gra roli, nie będę pisał że dziewczyny są super bo zaraz wyjdę na zboczeńca
) Aha i link do mojego bloga :
www.kobi.bikestats.pl Byeee