Autor Wątek: Polska-Chorwacja lipiec 2014  (Przeczytany 424 razy)

Offline Mężczyzna michalj90

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 10.06.2014
Polska-Chorwacja lipiec 2014
« 10 Cze 2014, 19:42 »
Witam,
Szukam chętnych na wyprawę do Chorwacji w lipcu tego roku. Co do terminu to jestem elastyczny, choć preferuję początek lipca.

Trasa:

Zakopane-Bratysława-Wiedeń-przełęcz Grossglockner-Cortina d'Ampezzo-Wenecja-Jeziora Plitwickie-Split

Jest sporo ciekawych miejsc jak Alpy, trasa wzdłuż Dunaju jak i sama Wenecja czy Jeziora Plitwickie.

Trasa w przybliżeniu wyglądać ma: http://goo.gl/maps/TCizl Trzeba by zmodyfikować pod kątem rowerów, ale to raczej na bieżąco jadąc mając dobre mapy. Odległość wyniesie około 1700 km. Jednak chciałbym robić co najmniej 100km/dzień. Mimo tego całość trwała by około 3 tygodni, gdyż można było by poświęcić 1-2 dni na odpoczynek nad Adriatykiem, Alpach, lub dowolnym innym miejscu. Powrót autokarem.

Noclegi na dziko, co jakiś czas na kempingach. Zakupy w marketach, gotowanie we własnym zakresie, co jakiś czas restauracje.

W zeszłym roku byłem na wyprawie Rugia+Polskie wybrzeże.

Mam 24 lata i jestem studentem. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu, z pewnością się dogadamy co do szczegółów.

Zapraszam serdecznie,
Michał

Offline Mężczyzna Antti

• Miasto: Tarnowskie Góry
  • Na forum od: 28.02.2014
Odp: Polska-Chorwacja lipiec 2014
« 16 Cze 2014, 23:18 »
Witam a zmienił byś plany bardziej na Słowenię przez Austrię powrót przez Węgry?Pozdrawiam

Offline Mężczyzna michalj90

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 10.06.2014
Odp: Polska-Chorwacja lipiec 2014
« 16 Cze 2014, 23:22 »
Oczywiście jestem otwarty na wszelkie propozycje. A mozesz mniej więcej określić trasę?

« Ostatnia zmiana: 16 Paź 2016, 17:04 Turysta »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum