Autor Wątek: Wesele pod Tatrami. Tudzież rowerowanie.  (Przeczytany 425 razy)

Offline Mężczyzna mors

• 52.102km (17 lat) bez kapcia -dętka i opona Dębica
  • Miasto: południowe lubuskie
  • Na forum od: 04.04.2014
    • Mój "Głos spod lodu" (bikestats)
W sumie to nie bardzo wierzę w efekt, ale przynajmniej będę mieć dowód, że mam pecha. ;)

18-20 lipca A.D. 2014 wesele kuzynki mej, w Kościelisku k. Zakopanego.
No i nie mam z kim iść, z resztą jak zawsze...
2 noclegi w renomowanym przybytku, "na bogato". I "na stylowo" - zarówno przybytek jak i samo wesele (dorożki, góralska oprawa itd.), jakkolwiek Państwo Młodzi są zwykłymi ceprami.
Zamierzam to połączyć z kilkudniowym pobytem turystycznym i włóczęgą po Tatrach, od ok. 14-stego, głównie za pomocą monocykla :) w drugiej kolejności zwykłym rowerem i marginalnie z buta, jakkolwiek jeśli miałbym "motywację", to hierarchię celów mógłbym odwrócić do góry nogami.

Z natury rzeczy poszukiwana jest zatem tylko niewiasta i to w podobnym wieku (+/- 32 -nie, to nie jest czeski błąd ;) ).
Jako dodatkową atrakcję mogę nadmienić, że równolegle, tj. w dniach 12-17 lipca w tymże Kościelisku odbywać się będą ogólnopolskie rekolekcje dla dziewcząt. ;)

Problemy ze mną są chyba tylko dwa: nie toleruję upałów i absolutnie nie potrafię tańczyć...
Wilk: "kreujesz się niemal na Yeti, na co trochę osób się nabiera"

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Jako dodatkową atrakcję mogę nadmienić, że równolegle, tj. w dniach 12-17 lipca w tymże Kościelisku odbywać się będą ogólnopolskie rekolekcje dla dziewcząt. ;)
Masz 5 dni żeby przebierać w tłumach. Przećwicz tylko jazdę na mono do tyłu i wszystkie są Twoje 8)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna mors

Myślisz, że wszystkie będą miały ze sobą strój na wesele? ;)
Wstecz od dawna daję radę  8) nawet myślę nad machnięciem Gubałówki w ten sposób.  :lol:

/tak, podbijam wątek :P /

Myślisz, że wszystkie będą miały ze sobą strój na wesele? ;)
Ludzie robią suknie ślubne z papieru toaletowego, więc i z tym da się poradzić ;)

Wstecz od dawna daję radę  8) nawet myślę nad machnięciem Gubałówki w ten sposób.  :lol:
Możesz jeszcze spróbować wstecz na słoniu :icon_twisted:
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna mors

Słonia nie biorę, bo ma za wysokie "przełożenie" jak na Tatry, a poza tym jest kłopotliwy w transporcie. Ale śmigać wstecz - śmiga, i to na złamanie karku. ;))

Na złamanie karku to i ja bym potrafił :P :P

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum