Autor Wątek: Polskie wybrzeże Bałtyku- lipiec 2014  (Przeczytany 629 razy)

Fenoloftaleina

• Gość
Polskie wybrzeże Bałtyku- lipiec 2014
« 19 Cze 2014, 23:26 »
Cześć wszystkim  :),
Sam pomysł wyjazdu jest wam na pewno dobrze znany.
Chciałabym przejechać polskie wybrzeże Bałtyku na rowerze. Stąd pytanie- może ktoś z was chciałby dołączyć?

Wyjazd miałby charakter „rekreacyjny” jeśli można to tak nazwać.  Bardziej zależy mi na samym przejechaniu wzdłuż wybrzeża i zobaczeniu ciekawych miejsc niż na pokonaniu tego dystansu w jak najkrótszym czasie.
Planowana trasa: Świnoujście--> Hel. Szczegółowa trasa do ustalenia. Tak samo jak wszystkie miejsca, które warto po drodze zobaczyć. ;]
Ogólny dystans: ok. 500 km
Termin: Start: połowa lipca (wstępnie 14.07.2014), Powrót: do ustalenia.   
Długość wyjazdu:  7, max. 9 dni.
Dzienny dystans: ok 50-70 km.
Nocleg: kemping/ kwatery/ schroniska
Trasa: R10/wybrzeże.

Na koniec  krótko o mnie: mam na imię Lena, mam 22 lata, jestem z okolic Warszawy. 
Zostawiam kontakt do siebie: czerwona.zielona92@gmail.com
Zapraszam i pozdrawiam :)

Offline Mężczyzna Adunaphel

• antybajkstat
  • Miasto: Koszalin
  • Na forum od: 13.06.2010
Witam serdecznie
Nie będę zaczynał nowego wątku, mam nadzieje że koleżanka wybaczy mi ingerencje  ;)
Mam zamiar przejechać tę samą trasę, w tym samym terminie. Jeżeli ktoś ma ochotę na dołączenie do rowerzysty , który chce przejechać max. 120 km dziennie, to zapraszam w terminie wymienionym przez Lenę. Z racji braku odpowiedzi ze strony założycielki tematu podaję swój mail, Adunaphel@wp.pl.
Pozdrawiam i zapraszam do wspólnego pedałowania.
antybajkstat do kwadratu i 0

Offline Mężczyzna braciak

• Miasto: RADOM
  • Na forum od: 23.02.2014
Lena jak nikogo nie znajdziesz to chętnie się dołączę :) tylko nie w Lipcu  :icon_cry:
Ten sam termin tylko, że w Sierpniu jest jakaś szansa ?  ::)

Offline Mężczyzna tsomen

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 29.05.2014
Lena jak nikogo nie znajdziesz to chętnie się dołączę :) tylko nie w Lipcu  :icon_cry:
Ten sam termin tylko, że w Sierpniu jest jakaś szansa ?  ::)

Śmiało mogę odpowiedzieć za Lenę:) niestety inny termin nie wchodzi w grę, wakacje krótkie a jeszcze kilka innych planów do zrealizowania;p ale jak by Ci się udało to pisz :)

Offline Mężczyzna braciak

• Miasto: RADOM
  • Na forum od: 23.02.2014
w Lipcu zdobywam Paryż  ;D
Na szczęście moje wakacje są długie, dlatego chce je jak najlepiej wykorzystać opiszcie swoją wyprawę, może pokonam ja w Sierpniu  :lol:

Offline Mężczyzna tsomen

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 29.05.2014
w Lipcu zdobywam Paryż  ;D
Na szczęście moje wakacje są długie, dlatego chce je jak najlepiej wykorzystać opiszcie swoją wyprawę, może pokonam ja w Sierpniu  :lol:

OOO no faktycznie nie ma co zmieniać planów:) no to może Cie zachęcę do wyjazdu sierpniowego. Jeżeli się zdecydujesz to na 100 % mogę Ci zaoferować miejsce pod namiot(na 50% łóżko), prysznic no i posiłek. Wszystko to bardzo blisko miejscowości Gąski a dokładnie na wsi o nazwie Tymień. I wtedy możemy się wymienić doświadczeniami z wypraw. Ale nie ma zaśmiecać wątku jak coś to pisz prywatnie.
Pozdrawiam i powodzenia :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum