Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 397 razy)

Offline Mężczyzna jajo422

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 26.06.2014
Witam
« 26 Cze 2014, 13:44 »
Witajcie,

Na rowerze jeżdżę od małego jak każdy  jednak zabawę z rowerem tak bardziej na poważnie zacząłem   
rok temu. Jeżdżę na szosie tzn. B"Twin Triban 3 oraz okazjonalnie na odrestaurowanym Romecie Albatrosie. Zawsze chciałem podróżować a każdy wyjazd z rodzicami na wakacje i poznawanie nowych miejsc sprawia mi radochę. Jeżdżąc na rowerze próbuje odwiedzać miejsca gdzie jeszcze nie byłem , po to aby rower mi się po prostu nie znudził.Chce powoli zacząć przygodę z turystyką rowerową  na poważnie. Zbliżają się wakacje więc jest na to najlepsza pora, jednak moja mama nie uśmiecha się jak jej mówię o swoich pomysłach.A tak w ogóle to nazywam się Michał i właśnie kończę 1 klasę technikum.

zoos

• Gość
Odp: Witam
« 26 Cze 2014, 15:30 »
Cześć!
Fajnie, że jesteś na naszym forum :)

Offline Mężczyzna kviato

• Miasto: Zawada/k Zamościa
  • Na forum od: 09.11.2013
« 26 Cze 2014, 15:34 »
Cześć Michał ! Mi się jeszcze nie znudziła jazda :) wręcz przeciwnie,czego i tobie życzę  ;D
http:

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog
« 26 Cze 2014, 16:57 »
Zbliżają się wakacje więc jest na to najlepsza pora, jednak moja mama nie uśmiecha się jak jej mówię o swoich pomysłach.A tak w ogóle to nazywam się Michał i właśnie kończę 1 klasę technikum.

Hej Michał !
Mamy takie są :) ale zazwyczaj się przyzwyczajają (po tym jak trochę już poprzeżywają).
A co to za pomysły?

Offline Mężczyzna jajo422

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 26.06.2014
« 26 Cze 2014, 17:11 »
Zbliżają się wakacje więc jest na to najlepsza pora, jednak moja mama nie uśmiecha się jak jej mówię o swoich pomysłach.A tak w ogóle to nazywam się Michał i właśnie kończę 1 klasę technikum.

Hej Michał !
Mamy takie są :) ale zazwyczaj się przyzwyczajają (po tym jak trochę już poprzeżywają).
A co to za pomysły?
Parę wycieczek 3-4 dniowych

Offline Mężczyzna friend

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 06.06.2014
« 26 Cze 2014, 21:01 »
Bardzo fajne pomysly. A mamy takie ja sa przerwazliwione....

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 26 Cze 2014, 23:30 »
Nie wiem czy nieusmiechanie sie na pomysly siedemnastolatka to przewrazliwienie...
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum