Autor Wątek: Śląsk - Mazury (gdzieś w środku lipca)  (Przeczytany 562 razy)

Offline Mężczyzna Perry

• Miasto: Gliwice
  • Na forum od: 27.06.2014
No dobra koleżanki i koledzy, bez owijania i rozciągania. W środku lipca robie trasę ze śląska na mazury. Wyjeżdżam z Gliwic a dojeżdżam do mieścinki Ruciane-Nida. Trasa około 500 kilosków. W ile to zrobię? Nie wiem, to zależy od paru czynników, między innymi od osoby mi partnerującej, którą mam nadzieje tu znajdę, bo wśród moich ziomków, nie ma niestety rowerowych zapaleńców. Wszystkie szczegóły jeszcze do omówienia. Więc czekam na propozycje i uwagi.

Offline Kobieta camillia

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 28.09.2013
a może napisz swój plan w większym przybliżeniu? Będzie łatwiej się zastanowić nad dołączeniem:)

Offline Mężczyzna Perry

Niestety nie będe miał tyle czasu, żeby w dużej mierze poświęcić go na zwiedzanie. Sam relaks naturą nastąpi już na miejscu. Planuje obrócić trasę w jakieś 3-4 dni. Spanie albo w jakiś motelach przydrożnych, albo jak będzie sprzyjająca aura, pod chmurą. Jeśli ktoś, kto by chciał się porwać na tą trase, jest zaopatrzony w namiot, to też zapraszam. Trasę będe jeszcze dopracowywał. Jeśli ktoś by miał co do niej jakieś rady, to walić śmiało. Wdzięczny będe. Jeśli coś was ciekawi związanego z moją trasą, to wrzucajcie pytania. Postaram się odpowiedzieć na wszystko.

Offline Mężczyzna braciak

• Miasto: RADOM
  • Na forum od: 23.02.2014
Gdzieś "w środku" tzn. kiedy dokładnie, bo Lipiec już właściwie :)

Offline Mężczyzna Perry

Najprawdopodobniej będzie to 16 dzień tego miecha.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Komunikat pisany jest Twoim jedynym środkiem komunikacji tutaj. Zadbałbym o jego jakość, jeśli naprawdę szukasz towarzystwa.
A jeśli nie szukasz, to po co piszesz?
Wracam do jeżdżenia.

Offline Kobieta Martita

• Miasto: Śląsk
  • Na forum od: 24.04.2014
Hej mam parę pytań:
1. Chcesz wrócić tam i z powrotem na rowerze?
2. Czemu akurat mazury jeśli mogę wiedzieć :P
3. I czy koniecznie musi to być lipiec :)
4. Jakiej osoby dokładnie szukasz (wiek, płeć, doświadczenie w wyprawach)
dziękuję  8)

Offline Mężczyzna Perry

Komunikat pisany jest Twoim jedynym środkiem komunikacji tutaj. Zadbałbym o jego jakość, jeśli naprawdę szukasz towarzystwa.

Szukam towarzystwa. Ale raczej nie twojego.

A co do pytań Martity...

Na 99% będe miał transport na powrót. Także i dla Ciebie oczywiście była by miejscówka.

Mazury, bo najprościej ujmując lubie te klimaty.

Lipiec jest koniecznością, bo wtedy bd miał najwięcej czasu. W dodatku pogoda w drugiej połowie miecha ma być zacna.

A co do osoby jakiej szukam... raczej nie stawiam żadnych granic wiekowych czy płciowych. Co do doświadczenia... przyznam się że jeszcze takiej dużej trasy nigdy nie robiłem. Po prostu "ten ktoś", musi czuć się na siłach, żeby zrobić te kilkaset kilochów.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Szukam towarzystwa. Ale raczej nie twojego.
Jesteś tu nowy, więc może nie zaczynaj od bezsensownego atakowania kogoś, kto ośmielił się zwraca Ci uwagę, szczególnie że uwaga byla ze wszech miar słuszna.

Offline Mężczyzna Perry

Widze że chłopaki z Łodzi trzymają się razem. Nowy, nie nowy... co za różnica? Może Ci się to nie podobać, ale mam prawo wygłaszać swoje myśli. Bez względu na liczbę napisanych postów przeze mnie. Temat jest skierowany do osób którzy są zainteresowani moją trasą. A jeśli nie jesteś zainteresowany, to nie widzę sensu Twojego wcięcia się w dyskusje.

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog
Widze że chłopaki z Łodzi trzymają się razem. Nowy, nie nowy... co za różnica? Może Ci się to nie podobać, ale mam prawo wygłaszać swoje myśli. Bez względu na liczbę napisanych postów przeze mnie. Temat jest skierowany do osób którzy są zainteresowani moją trasą. A jeśli nie jesteś zainteresowany, to nie widzę sensu Twojego wcięcia się w dyskusje.

Ciężko w ciemno z kimś pojechać, bo później są głupie sytuacje różnego typu. Ja już się przejechałam :D . Miło jest wiedzieć z kim się jedzie(ma zamiar jechać) zwłaszcza na taki dystans . Ktoś potencjalnie zainteresowany zna tylko Twój nick , trasę od do i dystans, czyli jeden wielki kot w worku, jak to bywa w internecie, więc proszę o schowanie rozżalenia.

Offline Mężczyzna Perry

To może inaczej. Kto jest chętny na wspólną "jazdę", zapraszam na priv, mail albo gg.

mail - akk6@o2.pl

gg - 2978821

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011

Kolego, nie o to chodzi czy jesteś nowy czy stary, jakie masz poglądy i kryteria doboru towarzystwa na wyjazd. Na forum panują jednak pewne zasady, których - co naturalne - jako nowy użytkownik możesz nie znać. Są to m.in.wysoka dbałość o poziom języka oraz dobre obyczaje - w złym tonie jest gdy gość rozstawia gospodarza po kątach.

Ponadto Daniel słusznie zwrócił uwagę, że żeby zwiększyć Twoją skuteczność w poszukiwaniu partnera należałoby trochę poprawić ogłoszenie. Wzór takowego znajdziesz tutaj: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=1390.0
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Sądzę, że już nie będzie się udzielał na forum, bo źle został przyjętych przez czepialskich starych forumowiczów. ;)
Poza tym po zaprezentowaniu się w tym temacie jestem strasznie ciekaw czy ktokolwiek napiszę do niego ws. wyjazdu. :D

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Sądzę, że już nie będzie się udzielał na forum, bo źle został przyjętych przez czepialskich starych forumowiczów.
A ja naprawdę uważam, że przesadziliście.
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum