Autor Wątek: Jak przewieźć namiot i matę samopompującą na rowerze?  (Przeczytany 2657 razy)

Opis: Czy kupować specjalny wór?

Offline Mężczyzna Misi3k_pl

• Miasto: Białystok
  • Na forum od: 22.01.2014
    • Blog rowerowy Masy
Poduszki na wyprawę? To ile zajmuje ten cały bagaż? U mnie za poduszkę robi sakwa przykryta bluzą.
Rowerowe Wyprawy Masy - blog o podróżach rowerowych, ciekawostki, porady oraz miejsca.

Offline Mężczyzna routen

• Miasto: Dolina Złudzeń
  • Na forum od: 10.02.2014
Poduszki na wyprawę?

Ciekawe spostrzeżenie.
Namiot wożę w sakwie a śpiwór,prześcieradło,materac i płachte w worku gumowanym.
A spostrzeżenie wydało mi się ciekawe z tego powodu,że na ostatniej jednonocnej wycieczce zapomniałem o materacu dmuchanym.Umościłem się na trawie i było całkiem wygodnie,ale łeb się z sakwy wypełnionej ciuchami skulgiwał czasem(nie brałem nic :) ).
Pomyślałem wtedy o poduszcze nadmuchiwanej za kilkanaście zł. w kształcie podkowy.
Czy może ktoś jej używał?

Offline Mężczyzna wikrap1

• Miasto: łódź
  • Na forum od: 03.02.2013
    • Wyprawy młodej pary
Kupiłem w Go-Sporcie ortalionowy worek RockLand. Tam trzymałem ciuchy. Powlekałem to koszulką. Daje się bardzo łatwo dobrze uformować i spoko się na takiej konstrukcji śpi.

Mam tez poduszkę dmuchaną o jakiej mówisz, chyba z Decathlonu. Jest raczej dość niska. Coś jak zrolowany T-shirt. Tak szału nie ma moim zdaniem.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum