Autor Wątek: Dzień dobry!  (Przeczytany 4043 razy)

Offline Maciek

• Miasto: WM / WB
  • Na forum od: 08.08.2006
Dzień dobry!
« 24 Maj 2009, 11:31 »
Jak byłem w 2008 w Iranie to spotkałem Polaków co wizę robili w Trabzon w kilka godzin  :shock:

A ja w Wawie ze 2 tygodnie czekałem...
Pozdrawiam,

Maciek

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
Dzień dobry!
« 24 Maj 2009, 13:09 »
powiem tak .. zdroworosądkowo ... za dużo sprzecznych info .. juz wolę w wawie to zrobić i mieć spokój . tak jak pisałem wiza ważna 90 dni od daty wystawienie ...
… why so serious ?

Offline Maciek

• Miasto: WM / WB
  • Na forum od: 08.08.2006
Dzień dobry!
« 25 Maj 2009, 10:44 »
Niestety masz rację. To co ludzie mówią/piszą w internecie to nie zawsze prawda.
Sam w piątek zaliczyłem wycieczkę do Berlina, gdzie miałem załatwić 2 wizy, bo nie chciałem pocztą papierów wysyłać.

Ludzie pisali, że do Tadżykistanu dostanę od ręki w ambasadzie, a okazało się co innego i już nie mogłem złożyć wniosku wizowego do Kirgistanu... trzeba będzie zaufać poczcie, bo DHL 180 zł. netto w jedną stronę  :shock:
Pozdrawiam,

Maciek

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Dzień dobry!
« 31 Maj 2009, 17:33 »
Ależ mocne wejście, Żółta Nasturcjo! :)
Witaj na naszym forum :D
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline zoltanasturcja

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 22.05.2009
Dzień dobry!
« 1 Cze 2009, 10:18 »
Witam, witam! Wejścia smoka to moja specjalność ;) Cały czas knuję jakiś sprytny plan fajnego, długiego wyjazdu, który niebezpiecznie czasowo się rozrasta. Może coś z tego wyjdzie. A może wyjdzie coś zupełnie innego :) Czas pokaże.

Troszki posprzątałem ;)
Miki

Offline zoltanasturcja

Dzień dobry!
« 1 Cze 2009, 14:29 »
Dzięki Miki, tak miało być :))

Offline boskimm

• Miasto: Godzięcin
  • Na forum od: 03.06.2009
    • http://www.marcin-wloczega.blogspot.com
Dzień dobry!
« 6 Gru 2009, 21:04 »
A czy to jeszcze aktualne??? Gdybym o tym wiedział wcześniej to można było porozmawiać w sobotę, mnie też coś do Azji ciągnie, Turkmenistan, Uzbekistan...a może do Australii...mam duuuuuużo czasu:) :mrgreen:
nic nie muszę, mogę wszystko

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline zoltanasturcja

Dzień dobry!
« 6 Gru 2009, 21:26 »
boskimm, aktualne, po cichutku jakaś wizja niby powstaje, ale na razie w powijakach. Pierwszą Robb mi zburzył nowinami przekazanymi latem, a druga się jeszcze wykluwa. Na razie skupiam się na produkcji dukatów, wszystko co nastąpi potem powinno być już łatwe ;) Jeśli jesteś zainteresowany, to by trzeba było się jakoś zgadać. Już się niby nastawiłam na wyjazd solo, ale dobrym towarzystwem nie pogardzę :)

Offline lefcia

• Miasto: Trzebinia
  • Na forum od: 22.08.2009
    • http://lefcia.pl
Dzień dobry!
« 7 Gru 2009, 10:29 »
O do diabła...
Tak to jest jak się nie czyta wszystkich forumowych postów i tematów :(
Wówczas "dossałabym" się do was, żeby wypytać o plany.

Mnie też tam ciągnie, ale z racji totalnego braku kasy na pewno nie w przyszłym roku. Rozważam 2011 i 2012, zależy jak pójdzie z "produkcją dukatów" i urlopem bezpłatnym (mój szef jest baaardzo wyrozumiały, ale rok po roku wyskakiwać z bezpłatnym - mógłby tego nie przełknąć :D).

A wy jak? Zdecydowanie przyszły rok, tak?

Offline zoltanasturcja

Dzień dobry!
« 7 Gru 2009, 14:04 »
Widać, lefcia, nie odrobiłaś pracy domowej przed spotkaniem ;) Ja muszę koniecznie w przyszłym roku pojechać, bo inaczej eksploduję, także na 99,9999% będzie to 2010, poza tym to ładny rok, taki okrągły z wyglądu, szkoda by go zmarnować ;)  
No i przecież wyjazd w 2010 absolutnie nie wyklucza wyjazdu również i w kolejnych latach. Jak coś ciekawego wymyślisz, to koniecznie daj znać :)

Offline boskimm

• Miasto: Godzięcin
  • Na forum od: 03.06.2009
    • http://www.marcin-wloczega.blogspot.com
Dzień dobry!
« 7 Gru 2009, 15:34 »
lefcia no czekac do 2012... no to nie wiem czy pojedziesz bo ma być koniec świata, a jeśli nie będzie końca to koniecznie trzeba opuścić Polskę no bo ME w piłce nożnej, hyyy i tak się zastanawiam co gorsze???
a tak poważniej to zacytuje żółtanasturcję No i przecież wyjazd w 2010 absolutnie nie wyklucza wyjazdu również i w kolejnych latach.
i napiszę że zgadzam się z tym
nic nie muszę, mogę wszystko

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline lefcia

• Miasto: Trzebinia
  • Na forum od: 22.08.2009
    • http://lefcia.pl
Dzień dobry!
« 7 Gru 2009, 17:10 »
Cytat: "żółtanasturcja"
Widać, lefcia, nie odrobiłaś pracy domowej

Nie przygotowałam się, to fakt  :oops:

Cytat: "żółtanasturcja"
No i przecież wyjazd w 2010 absolutnie nie wyklucza wyjazdu również i w kolejnych latach. Jak coś ciekawego wymyślisz, to koniecznie daj znać :)

Dam znać, a jakże :)
I nie wierzę w taki koniec świata, jak niektórzy wieszczą ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum