Autor Wątek: Krym  (Przeczytany 4403 razy)

Online Mężczyzna anu

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.05.2009
Krym
« 22 Maj 2009, 19:12 »
Krótkie pytanie- i mam nadzieję, że kilka krótkich odpowiedzi "tak'- czy nie wybrałby się ktoś ze mną na turystyczny objazd Krymu?

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Krym
« 22 Maj 2009, 19:31 »
Może podaj jakiś zarys wycieczki. Czy wogóle rowerem, czy start z Polski - no choć trochę tego jak sobie to wyobrażasz. To może Ci pomóc :D  Dobrze jest podać wiek - wtedy łatwiej jest ocenić jak to pod względem towarzyskim będzie wyglądać. Podaj może swoje możliwości kondycyjne, napisz coś o oczekiwaniach od takiego wyjazdu. Dopracuj trochę to ogłoszenie.

Online Mężczyzna anu

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.05.2009
Krym
« 22 Maj 2009, 19:45 »
Pytanie wstępne, a zadająca je osoba elastyczna- wszystko do ustalania- i to nie dlatego, że nie mam zielonego pojęcia czego oczekuję, ale to zależy od tego czy ktokolwiek się znajdzie, a jeśli się znajdzie jakie z kolei będzie miał oczekiwania.

Miejsce startu- albo nasada półwyspu, albo Odessa.
Trasa- generalnie wzdłuż wybrzeża
Charakter- turystycznie, tanio, namioty
Dystanse- w zależności od tego co na trasie, od założonego czasu całości- tu pełna elastyczność: od rekreacji po sprint. Jak trzeba- leżenie na plaży, albo czas na atrakcje turystyczne, jak trzeba- 100 km z okładem-a pewnie zwycięży wypośrodkowanie.

Pawel84

• Gość
Krym
« 9 Cze 2009, 22:44 »
ale napisz kiedy ten Krym - ja bardzo chętnie jeśli to miało by być w sierpniu. Czekam na wiadomość Pozdrawiam

adam12

• Gość
Krym
« 20 Cze 2009, 11:28 »
Zajrzyj na stronę http://www.crotos.pl/
Stowarzyszenie CROTOS organizuje w tym roku wyprawę dookoła Krymu, na którą się wybieram. Możesz jeszcz dołączyć.

Offline bonifacy

• Miasto: Górny Śląsk
  • Na forum od: 25.11.2009
Krym
« 25 Lis 2009, 15:45 »
W tym roku to już nie będzie wyjazdów. Kiedy będzie organizowana wyprawa na wschód, może być Krym?

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Krym
« 25 Lis 2009, 17:23 »
Wyprawa na Krym będzie jak ją zorganizujesz :D

Offline Mężczyzna jedenkg

• Miasto: BB
  • Na forum od: 21.11.2008
    • http://fotowyprawy.com
Krym
« 25 Lis 2009, 18:54 »
jak masz problem znaleźć towarzyszy, a nie przeszkadza Ci formuła organizacji przez biuro to polecam to: http://cyklotramp.com/2009.jesien/rower.krym.html
oczywiście w tym roku już po zupie, ale to stały repertuar. Byłem z nimi kilka razy tu i ówdzie i zawsze było super. jeden problem, to taki, że napisałeś, że chcesz tanio.. nie wiem co to dla Ciebie oznacza.

Offline kokop

• Miasto: Chard
  • Na forum od: 11.01.2010
Krym
« 11 Sty 2010, 22:52 »
Krym chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu.
Chętnie pomyślałbym konkretnie o tym. Z mojej strony gwarantuję b-db (perfekcyją, ale nie chcę żeby wyszło na chwalenie się) znajomość języka rosyjskiego i całkiem niezłą ukraińskiego  :D .
 Na Krymie byłem już kiedyś ale samochodowo i na 3 dni jedynie. Było to kilka dobrych lat temu. Wiele od tego czasu się zapewne zmieniło jednak myślę że mentalność tamziemców nie uległa jakiejś radykalnej zmianie i dam radę tak jak poprzednio, obłaskawiać ich.
Kleine Fiech ach Scheiße machen.

Robert

• Gość
Krym
« 21 Mar 2010, 16:54 »
mam pytanie ;temat Krymu jest zakończony  :?:

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....