Autor Wątek: Co z rowerem gdy chce iść na pieszą wycieczkę?  (Przeczytany 903 razy)

Offline Mężczyzna Walik

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 09.07.2014
Witam! znalazłem podobny wątek do tego ale tam dyskusja toczyła się wokół tego jaki plecak i buty wziąć ze sobą na pieszą wycieczkę podczas wyprawy. Mnie jednak zastanawia co zrobić z rowerem gdy wybiorę się z plecakiem na pieszą wycieczkę. Razem z dziewczyną jedziemy w Bieszczady i planujemy też trochę pochodzić, ale co w tym czasie zrobić z rowerem to nie wiem. Pewnie znajdzie się gdzieś jakiś strzeżony parking, ale czy to jedyne wyjście z sytuacji? dodam tylko że planujemy biwak na dzikusa i że dopiero zaczynamy przygodę z wyprawami rowerowymi.

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
Zostawić w krzakach, zostawić byle gdzie, zostawić komuś do popilnowania. W zależności od preferencji i miejsca.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Na forum od: 02.04.2010
Albo np weź agroturystykę na 2 noce i masz dzień spokojnej wędrówki.

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Ciekaw jestem czy w Bieszczadach jest jakiś parking strzeżony :)

Offline Mężczyzna routen

• Miasto: Dolina Złudzeń
  • Na forum od: 10.02.2014
Wejdź do jakichś gospodarzy pod pretekstem zapytania o drogę.A jak im dobrze z oczu patrzyć będzie-poproś o przechowanie rowerów.
Jeszcze nigdy ten sposób mnie nie zawiódł.

biker1990

• Gość
Ciekaw jestem czy w Bieszczadach jest jakiś parking strzeżony :)
A właśnie,ze jest:P.Dawno tam nie byłem,ale na pewno jest.

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna Walik

• Na forum od: 09.07.2014
No właśnie, tak myślałem że jakieś parkingi są i za piątaka będzie można zostawić rower, a jak nie to tak jak piszecie poszukać uczciwych gospodarzy, żeby przechowali. Dzięki za pomoc.

Offline Drzewo

• Miasto:
  • Na forum od: 16.09.2014
Strzelam, że chcecie pochodzić po połoninach (bo w innych sytuacjach można pojeździć po górkach rowerem). Bez problemu zostawicie w Ustrzykach w Kremenarosie. Zresztą tam chyba nawet nikt nie kradnie. ja bym chyba zaryzykował i normalnie zostawił tam przy wejściu.

RDK

• Gość
Ja wlazłem na połoninę z rowerem ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum