Autor Wątek: Allo Allo!  (Przeczytany 1625 razy)

billytalent

• Gość
Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 11:46 »
Witam wszystkich miłośników dwóch kółek i pozdrawiam zarazem. Przywiało mnie do Was z forum Rowertour'a. Turystyką rowerową interesuję się od ładnych kilku lat. Nie mam zbyt dużych osiągnięć w tej dziedzinie, jednakże mam nadzieję, że trafiając w Wasze szeregi moja wiedza i doświadczenie z zakresu "sakwiarstwa" się nieco rozwinie :) jeszcze raz ciepło pozdrawiam i życzę udanych wypraw!
billytalent

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 12:32 »
Witaj na forum billytalent,  :) i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;) wielu wielu wspaniałych wypraw życzę :)
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline Juliusz

• Miasto: Płock/Poznań
  • Na forum od: 16.03.2008
Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 13:45 »
Ahoj billytalent  :) .
Mamy nadzieję, że wkrótce zaprezentujesz nam swoje podróżnicze talenty  :P .
"Stop fearing. Stop panicking. Turn off your TV. Start thinking." N.B.

billytalent

• Gość
Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 16:26 »
Dziękuję za życzenia Natalia! Rzeczywiście dziś są moje urodziny :) ale jakoś za nimi nie przepadam, bo mam dziwne wrażenie jakobym z roku na rok stawał się coraz starszy ;) a przecież świat się mniejszy nie robi, a ścieżek wciąż pozostaje wiele do zjechania...
a co do podróżniczych "talentów" ;) Janusz to jak tylko je rozwinę to z całą pewnością nie omieszkam się nimi z Wami podzielić :) na dziś dzień mogę jedynie przedstawić swoją fotorelację z Wyprawy na Mistrzostwa Euro 2008
http://picasaweb.google.com/karolflejmer/WyprawaRowerowaEuro2008#
pozdrawiam ciepło!

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 16:38 »
cześć!  Wszystkiego najlepszego! coraz starszy, to chyba każdy sięrobi, także nie ma sięcyzm przejmować... :P a jakie masz plany na wakacje? :D jakie dystanse preferujesz? :)
btw, chciałeś chyba napisać Juliusz a nie Janusz.... :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline MaciekPaciek91

• Miasto: Bolesławiec
  • Na forum od: 02.03.2008
Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 17:17 »
Cześć Billy
Cytat: "billytalent"
z Wyprawy na Mistrzostwa Euro 2008
można powiedzieć że też odbyliśmy w 2008 wyprawę na mistrzostwa Euro :wink: Tylko my oglądaliśmy "wydarzenie" na telebimie w okolicach Wiednia :D Nie było nam dane się spotkać
Pozdrawiam
Każdy człowiek, którego spotykam, jest ode mnie w pewien sposób lepszy. Tak postrzegam ludzi./ Ralph Waldo Emerson

billytalent

• Gość
Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 17:36 »
Rzeczywiście :) dzięki Waxmund i przepraszam Juliusz :) ta pomyłka to efekt zbyt dużej dawki lektury jak na dzisiaj :)
plany na wakacje w tym roku są dosyć skromne z uwagi na dosyć mocno napięty harmonogram związany z sesją :/
za 3 tygodnie przeprowadzam się z Lubelszczyzny do małopolski, a dokładnie rzecz biorąc do Krakowa, Lubelszczyznę z wysokości siodełka poznałem już wystarczająco, czas zmienić okolicę i poznać inny kawałek Polski, myślę, że małopolska ma dosyć sporo do zaoferowania jeśli chodzi o turystykę rowerową,
jakie dystanse preferuję? to zależy od tego z kim podróżuję i przez jakie rubieże :)
największy dystans dzienny związany z turystyką jaki udało mi się pokonać to 213 km, w tym roku postanowiłem zrobić 300, ale już raczej nie turystycznie, po prostu chciałbym tanio i przyjemnie przetransportować rower zza Lublina do Krakowa ;)
kończąc rowerowo nadmienię, że właśnie dostałem prezent urodzinowy - dzwonek rowerowy :)

Offline RoweR

• Miasto: Dąbrowa Górnicza/Krk
  • Na forum od: 28.03.2008
Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 22:59 »
Witaj na forum Billytalent, oczywiście wszystkiego najlepszego :) Z ciekawości zapytam o pochodzenie Twojego nicka, czyżby od nazwy zespołu?

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 23:49 »
Witam! Następny skorzystał z zaproszenia! :D Bardzo się cieszę że do nas wpadłeś! :)
jeszcze się załapię - wszystkiego najlepszego! :)

:)

Offline Juliusz

Allo Allo!
« 23 Maj 2009, 23:58 »
Rzeczywiście :) dzięki Waxmund i przepraszam Juliusz :) ta pomyłka to efekt zbyt dużej dawki lektury jak na dzisiaj :)

Aaa tam, nic się nie stało  :) . Najlepszego w dniu urodzin  :D .

Po zdjęciach widzę, że Twoja wyprawa na Euro była bardzo podobna pod wieloma względami do tej naszej z Maćkiem i Markiem. W dużej mierze te same miasta, widoki, trasy. My dodatkowo dojechaliśmy do Budapesztu, ale trochę też przez czeskie górki skróciliśmy pociągiem :wink: . Nawet kilometraż podobny  :P .

Co do finału Euro..  impreza trochę utrudniła nam jazdę po Wiedniu, ale mina siedzących z nami przy stolików Niemców po bramce Torresa zrekompensowała nam wszystkie utrudnienia  :twisted: .

billytalent

• Gość
Allo Allo!
« 24 Maj 2009, 10:23 »
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia urodzinowe i ciepłe przywitanie :)
Juliusz i MaciekPaciek91 czy znajdę gdzieś Waszą relację z wyprawy na Euro? Z chęcią bym poczytał i zobaczył zdjęcia.
Co do nicka RoweR to dobrze przypuszczasz, mój nck wziął się od nazwy kapeli :)
Punkt za spostrzegawczość ;)
Pozdrawiam wszystkich!

...aha i dzięki za przedstawienie mojego ulubionego avatara Vagabond :)

Offline Juliusz

Allo Allo!
« 24 Maj 2009, 11:34 »

Juliusz i MaciekPaciek91 czy znajdę gdzieś Waszą relację z wyprawy na Euro? Z chęcią bym poczytał i zobaczył zdjęcia.

Relacja i fotki są, ale jeszcze wszystko nie tworzy spójnej całości - jak już będzie nadawało się do pokazania to dam znać  :) .

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Allo Allo!
« 31 Maj 2009, 17:28 »
Witaj na forum, Utalentowany Panie Billy :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum