cześć wszystkim!
nazywam się Bartek. na rowerze jeżdżę hobbistycznie od kilku lat, ale już od małego był to mój ulubiony sposób przemieszczania się
do tej pory preferowałem kręcenie kilometrów po krętych leśnych ścieżkach, ale trasy wokół się skończyły i pomyślałem o sakwach.
forum przeglądam już od prawie roku i przy okazji chciałem podziękować za całą wiedzę, którą zechcieliście się podzielić
od prawie roku przygotowywałem się również do mojej pierwszej i od razu samotnej wyprawy do Hiszpanii. wystartowałem pod koniec czerwca, ale niestety okazało się, że przeceniłem nieco swoje możliwości i w Pradze stwierdziłem, że dalsza jazda samemu mija się z celem.
po za tym doświadczenia w sakwiarstwie raczej brak, ale za to są chęci, sprzęt i jeszcze masa wolnego czasu, który zdążyłem zarezerwować na Hiszpanię. a więc plan na teraz to kilka krótszych wypraw po kraju, żeby na spokojnie z tematem się oswoić
a i jakiś wspólny wypad z kimś bardziej doświadczonym na pewno się przyda (nie musicie odsyłać, wiem w którym dziale szukać
)
pozdrawiam!