Autor Wątek: witam!  (Przeczytany 346 razy)

Offline Mężczyzna dybek

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.05.2014
witam!
« 10 Lip 2014, 19:28 »
cześć wszystkim!
nazywam się Bartek. na rowerze jeżdżę hobbistycznie od kilku lat, ale już od małego był to mój ulubiony sposób przemieszczania się ;) do tej pory preferowałem kręcenie kilometrów po krętych leśnych ścieżkach, ale trasy wokół się skończyły i pomyślałem o sakwach.

forum przeglądam już od prawie roku i przy okazji chciałem podziękować za całą wiedzę, którą zechcieliście się podzielić ;) od prawie roku przygotowywałem się również do mojej pierwszej i od razu samotnej wyprawy do Hiszpanii. wystartowałem pod koniec czerwca, ale niestety okazało się, że przeceniłem nieco swoje możliwości i w Pradze stwierdziłem, że dalsza jazda samemu mija się z celem.

po za tym doświadczenia w sakwiarstwie raczej brak, ale za to są chęci, sprzęt i jeszcze masa wolnego czasu, który zdążyłem zarezerwować na Hiszpanię. a więc plan na teraz to kilka krótszych wypraw po kraju, żeby na spokojnie z tematem się oswoić :) a i jakiś wspólny wypad z kimś bardziej doświadczonym na pewno się przyda (nie musicie odsyłać, wiem w którym dziale szukać ;) )

pozdrawiam!

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Odp: witam!
« 11 Lip 2014, 15:38 »
Trudne, prawda? Muszę Cię" pocieszyć", że często z kimś bywa jeszcze trudniej :) Trzeba szukać długo i cierpliwie. Jak już się zarejestrowałeś na forum, to przynajmniej będziesz miał dużo możliwości wyboru. W Poznaniu jest już spora grupka "naszych", mamy też mniejsze i większe imprezy ogólnopolskie. Przybywaj :)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 11 Lip 2014, 15:51 »
Z kimś na pewno trudniej, ale ciekawiej ;) No i zawsze jest do kogo gębę otworzyć jak się człowiek wieczorem do namiotu pakuje.

Cześć!
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna dybek

• Na forum od: 01.05.2014
« 14 Lip 2014, 09:51 »
no właśnie, z tego założenia wyszedłem, że zabrać kogoś W CIEMNO na taką wyprawę byłoby dość karkołomne, ale faktycznie najbardziej tego towarzystwa brakowało wieczorami. tak mi też wiele osób mówiło, ale człowiek sam się nie przekona to nie uwierzy ;)

póki co wakacje spędzam u siebie trochę dalej na północy, ale jak tylko wrócę do Poznania to na pewno rozejrzę się za jakimiś zlotami i mam nadzieję, że poznamy się lepiej :)

Offline Mężczyzna M-kwadrat

• Na forum od: 31.07.2012
« 15 Lip 2014, 14:03 »
Witam po sąsiedzku i życzę powodzenia w realizacji kolejnych planów wyprawowych!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum