Autor Wątek: Szukam towarzystwa na wyprawe rowerową:)))  (Przeczytany 1085 razy)

Offline Kobieta rmfka

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 16.07.2014
Hej hej :)

Szukam towarzystwa na wyprawę rowerową:) Wszystkie szczegóły łącznie z trasą i terminem do wspólnego uzgodnienia:) Najbardziej interesowałby mnie trzeci tydzień sierpnia czyli od 15.08 do 24.08 albo pierwszy tydzień września chociaż jak ktos byłby chetny to dwa tygodnie tez wchodzą w gre:)

Jak ktoś ma czas i chęci to piszcie na rmfka@poczta.fm

Pozdrawiam:)
Ola

Offline Mężczyzna Release

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.07.2013
cześć,

A o jakiej trasie myślisz? Wchodziłaby w grę Norwegia?

pozdrawiam
K.

Offline Kobieta rmfka

Pewnie :) Tam jeszcze nie byłam :) Kiedy miałbyś czas i na jak długo? I ile km dziennie by Cie interesowało? :)

Offline Mężczyzna luckyLuke

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 31.05.2013
Cześć Ola,

Twój termin jest dokładnie taki sam jak mój - mogę tylko i wyłącznie od 15 (być może od 16) sierpnia do 24. Planowałem sobie jechać z Wrocławia w kierunku Bieszczad - bez specjalnego spinania, co by miło spędzić czas. Nie jest to sztywne - jeśli by pojawiło się coś innego chętnie zmienię trasę. Chodzi o wyjazd nisko budżetowy: spanie na dziko w namiocie (pola namiotowe od czasu do czasu mogę być), jedzenie głównie swoje, itp.

Póki co nie mam ekipy więc możemy się jakoś zgadać jak Ci to pasuje.

/Lukasz

Offline Kobieta rmfka

Hej Lukasz:)

Brzmi fajnie:) Ja się chętnie przyłącze:) Tylko ja jestem z Krakowa więc bedę musiała jakoś do Wrocławia się dostać z rowerem jak coś. Powiedz mi na ile procent pojedziesz? Jest jakaś szansa że zmienisz jeszcze plany? Ja w poniedziałek powinnam widzieć na 100% czy dostane urlop w tym czasie. Niskobudzetowy wyjazd jest jaknajbardziej oki dla mnie:) Napisz mi też coś o sobie:) bez spinania to ile km dziennie?;) Jakbyś chciał się dowiedzieć czegoś o mnie to mój profil na fb www.facebook.com/rmfka

Pozdrawiam:)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Heh, 'wspólni znajomi: 2'... ;)

Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Kobieta rmfka

Waxmund i to jacy!:DDDD

Offline Mężczyzna luckyLuke

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 31.05.2013
Ola - wysłałem Ci na priv wiadomość.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Waxmund i to jacy!:DDDD
Widać każdy zna te moczymordy :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum