Autor Wątek: Relaks wycieczkowy na południe  (Przeczytany 457 razy)

Opis: szukam Partnerki/Partnera

Offline Mężczyzna krzysztofiak

• Miasto: lublin
  • Na forum od: 18.05.2014
Relaks wycieczkowy na południe
« 23 Lip 2014, 20:08 »
Hej ,pewnie o chwilę za późno znaleźć chętną osobę na pełny relaks z rowerem ,nie bardzo dokładnie mogę zrobić opis trasy. Wycieczkę rozpoczynam w Lublinie od Lublina i pociąg Katowice stacja pośrednia tam , przesiadka na regio  do Raciborza i pierwszy cel to Praga .Kiedy tam dane będzie się zjawić to pytanie ,może w Ostrawie gadka z konduktorem umożliwi przejazd Pendolino  wraz z rowerem ,jeśli nie to trudno ,będzie przeplatanka rowerowo -kolejowa.Z Pragi raczej tylko rower do zachodniej Austri i Bawaria .Do mojej dyspozycji rower, raczej niezawodny ,namiot wyprawowy ,w razie draki płachta biwakowa, ciepły śpiwór i samo wystarczalność kuchenna plus ładowarka słoneczna oby pozbyć się kłopotu z ładowaniem .Noclegi gdzie popadnie ,dystans dzienny ile się zamarzy.okazja  obiadowa z oferty menu dnia za 3,5 euro do wykorzystania .Budżet trudny do określenia ,woda do picia na pewno nie z restauracji w cenie 2euro za poj. 0,33l.Powrót do 15 Sierpnia .Ubezpieczenie roweru NNW i OC plus turystyczne .Pozdrawiam .KRZYSZTOFIAK

Offline Kobieta Alex

• Miasto: Chorzów
  • Na forum od: 22.07.2013
Odp: Relaks wycieczkowy na południe
« 24 Lip 2014, 09:45 »
Kiedy jedziesz?

Offline Mężczyzna krzysztofiak

• Miasto: lublin
  • Na forum od: 18.05.2014
Odp: Relaks wycieczkowy na południe
« 24 Lip 2014, 19:34 »
....myślę być w Katowicach kilka minut przed trzynastą w tą sobotę