Autor Wątek: Islandia 2014 - Samotna wyprawa pod wiatr, Zdjecia  (Przeczytany 2262 razy)

Offline Mężczyzna Radosny_Smok

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.01.2012
Hej hej ... wygląda na to, że jestem tym drugim rowerzystą, którego spotkałeś ;) .... ech ta Islandia .... szacunek za dystanse ..... pozdrawiam Smok

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
My myśleliśmy podobnie jak jechaliśmy z Agą - jak Janus dała radę to damy i my:D
Zimą też pojedziecie? :)

Offline Remek

• Miasto: Sulejówek
  • Na forum od: 31.01.2011
Wyprawa godna uznania natomiast zdjęcia rewelacyjne takimi właśnie fotami mógłbym ozdobić swoje mieszkanie, znakomite. Obróbka zdjęć dodała im dramatyzmu jakiegoś niepokoju, kapitalne.
"Człowiek cywilizuje i trzebi dzikość na planecie Ziemia. To samo robi też we własnym wnętrzu: marzenia przycina do możliwości, plany do okoliczności, pomysły do konwenansu."
Czy tak musi być zawsze?

Offline Kobieta pato

• Miasto: Berlin
  • Na forum od: 26.08.2014
A mnie zdjecia bardzo sie podobaja  :)

Online Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
Ps. Nigdy więcej Islandii  ;D
Krótko po powrocie z Islandii też tak myślałem ale szybko zmieniłem zdanie i chętnie bym tam powrócił. Ta wyspa ma coś w sobie.
Zdjęcia mi się podobają  :)

Offline kolica

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 28.11.2010
Cześć Adam. Tu ta parka :) czyli krzysiek i olka. No proszę,  przeglądam sobie forum a tu kolega, ktory jak później się okazało uratował nam dupsko dajac świetny namiar na camping. Nie wiem jaką ty miałeś pozniej pogodę,  ale nas tego samego dnia na przełęczy tak zlało, jak nigdy. Gdyby nie ten camping z ogrzewaniem to by było krucho. Dzięki.  Relacji z wyjazdu nie wrzucałem. Jeszcze nie przebrnąłem przez zdjęcia.

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
uzywam Maca z Retina i Apaerture, u mnie to wyglada zdecydowanie inaczej niz na zwyklych monitorach :)

kwestia samku panowie ... to nie forum fotograficzne :D ale krytyczne uwagi wezme oczywiscie pod uwage
Też używama i tak nie lubię HDRów ;)
To nie sprzęt . .to obróbka ;)

Ale wyprawka niczego sobie i widoki też :D
… why so serious ?

Offline Mężczyzna endrzer

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.10.2013
A dla mnie foty są MEGA!!! Każda z nich jest fajna.
I nie używam nawet MACA :P

Gratuluję wyprawki ;)

Tagi: islandia 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum