Cytat: Wilk w 6 Wrz 2014, 00:01Nie daj się wrobić, trasa Warszawa - Poznań (większością sensownych wariantów) - to jest jedna z najnudniejszych tras w Polsce, kilometry nudnych równin i brzydkich wiosek.Nie wiem jak od strony Warszawy, ale od Poznania do okolic Kutna można ułożyć ładną krajobrazowo szosową trasę, ale kosztem nadłożenia kilometrów. A co do bezpieczeństwa szos koło Kórnika to ogólnie droga 434 jest fatalna pod tym względem, co roku trupy, niedawno - bodaj 2 tygodnie temu - był śmiertelny wypadek w nocy w Dziećmierowie, kierowca uciekł i zostawił rowerzystę aby zmarł w męczarniach, bo go tylko zahaczył i raczej rowerzysta nie zginął na miejscu. Zanim ktoś dojrzał ciało na poboczu w nocy trochę czasu minęło, tym bardziej, że droga wąska a sprawca zadbał, aby na asfalcie nic nie leżało.
Nie daj się wrobić, trasa Warszawa - Poznań (większością sensownych wariantów) - to jest jedna z najnudniejszych tras w Polsce, kilometry nudnych równin i brzydkich wiosek.
Czyli wypaliło to wszystko, że ho, ja też musiałem zawrócić z trasy, bo po zmianie korby dość szybko poczułem kolano