Kamory wybijają mnie w górę na pół metra.
i jedno zdjęcie idealnie pasuje do kalendarza
Jak się spisał fabryczny Unibike ?
CytujKamory wybijają mnie w górę na pół metra.Jako że trochę jeździłem w MTB, to wziąłem to dosłownie. Potem przebłysk inteligencji "ale jak, że z sakwami?" Złapałem się na tej hiperbolizacji
a może alergia/uczulenie?Czemu w każdym regionie kupowaliście mapy?
Mapy kupowałam ja, mimo że bix miał gpsa, , bo dobrze mi się na nie patrzy podczas jazdy. Taki staroświecki zwyczaj.
Na większość wyjazdów też zabieram mapę. nie lubię korzystać z gps, a dzięki mapom można pogimnastykować umysł i wyobraźnię Chodziło mi raczej, czemu nie zabraliście ich wcześniej. Nie trzeba biegać po sklepach, a waga niewielka.
Ja śmigam z GPS, ale nie koniecznie po trasie, jaką OsmAnd proponuje. Jak mi się jakaś dróżka wydaje ciekawa, to w nią skręcam i patrzę na tych 3 calach czy dalej gdzieś sensownie wyjadę. Z mapą też chwilę jechałem. W sumie podobnie, tylko na GPS od razu znana jest nasza lokalizacja i trudniej się zgubić. Co jest i zadem i waletem.
a potem do Malborka droga jest równa, prosta
Do tego wiatr- boczny lub w twarz. Żeby choć raz zawiało w plecy, ale nie
Dzisiaj mamy Dzień Byka, czyli byczymy się. I tak pada
Cytat: Ela w 29 Lip 2014, 15:19Do tego wiatr- boczny lub w twarz. Żeby choć raz zawiało w plecy, ale nieTak to jest, jak podczas upałów wybiera się trasę prowadzącą generalnie na wchód. Wmordęwind gwarantowany