Autor Wątek: pozdrower  (Przeczytany 446 razy)

Offline Kobieta mzewa

• Moutain Flyer
  • Miasto: Kędzierzyn-Koźle
  • Na forum od: 29.07.2014
    • moje forum miejskie
pozdrower
« 31 Lip 2014, 13:14 »
Witam wszystkich.
Pochodzę z małego miasteczka, gdzie ścieżki rowerowe buduje się pół roku przed wyborami ;-) . Można zaryzykować stwierdzenie, że potem i tak ich nikt nie używa, bo są w miejscach kompletnie od czapki. Jestem taka góralka ze śląska opolskiego. Założyłam stowarzyszenie żeby coś pozmieniać w temacie rowerowym w moim mieście ale nie przebiliśmy się przez mur i już mi się  nie chce próbować... teraz skupiam się na rowerowym powrocie w trasy, które zaniedbałam.
Lubię górskie traski ale mój 'Kot" - góral na szosie to dla mnie codzienność. Używam rowerka komunikacyjnie, a ponieważ jestem przywiązana, to mojego "kota" targam wszędzie. Ostatni wyjazd jednodniowy 65 km w Jurze, fantastyczna pogoda, powrót do źródeł , bo w Jure jeżdżę od 2006 roku, przynajmniej raz w roku ;-)
Znajomy dał mi linke do Waszego forum w temacie podróży polską koleją z rowerem /pozdro Mique/.
Przeczytałam temat od deski do deski, przy okazji znajdując starych rowerowych przyjaciół /pozdro dla K i G/ więc po namyśle zalogowałam się i jestem. Tadam !

« Ostatnia zmiana: 31 Lip 2014, 13:23 mzewa »

Offline Mężczyzna Daniel-san

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 15.01.2014
Odp: pozdrower
« 31 Lip 2014, 13:59 »
cześć mzewa! :)
Książka: Bike'owa podróż - z Sydney do Szczecina

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 31 Lip 2014, 14:18 »
Witaj na forum;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 31 Lip 2014, 16:33 »
Pozdrawiam gorąco i upalne. ;-)

Offline Mężczyzna łoli-eco

• Miasto: górki małe
  • Na forum od: 03.04.2014
« 31 Lip 2014, 23:58 »
Urwane myśli łączą się w mądrości

czesc i tadam

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 1 Sie 2014, 14:10 »
witaj na forum!

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
« 7 Sie 2014, 07:06 »
Witaj Ewa! No proszę i tu się spotykamy. Bardzo miło, że jesteś:) Pozdrawiamy również a i przy okazji zapraszamy do Zielonej Góry :)

Offline Mężczyzna rebel_dgl

• Miasto: Głogów
  • Na forum od: 03.06.2013
« 7 Sie 2014, 09:52 »
Cześć.
szkoda, że poddałaś się w temacie ze stowarzyszeniem. Często upór jest złotym środkiem ;)
pozdrawiam  ;)
Zespół Konsultacyjny ds. Infrastruktury Rowerowej

Offline Kobieta mzewa

• Moutain Flyer
  • Miasto: Kędzierzyn-Koźle
  • Na forum od: 29.07.2014
    • moje forum miejskie
« 7 Sie 2014, 11:17 »
Gosia, kiedyś na pewno do Was dotrzemy.  ;D Na razie wszelką kasę wrzucamy w "czarną dziurę", czytaj przebudowę domu.

Po wielu latach użytkowania mojego górala zaczynam się skłaniać do zmiany rowerka, naciskam na treking - człowiek się starzeje i nie wiem jak długo jeszcze będę mogła machać lewą nogą na wysokość metr dwadzieścia  :wink: . Niestety moi domownicy nie pałają chęcią zamiany domowych pieleszy na namiot i wychodzi na to, że na starość będę sama jeździć na wycieczki rowerowe, a ja mimo tylu dekad rowerowania nawet nie umiem dętki wymienić  O0

rebel_ : głową muru nie przebijesz, a jeszcze jak ten mur co 4 lata odnawiają  :wink: to już całkiem dołuje. Troche przycichlismy z naszym stow.,  ale po wyborach, kto wie, zimą jest więcej czasu na politikie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum