Autor Wątek: Szukam chętnych do wyprawy lub sam dołączę  (Przeczytany 1001 razy)

Offline Mężczyzna kalasznikov

• Miasto:
  • Na forum od: 03.08.2014
• Mam na imię Sebastian, 22 lata. Lubię rowery, niekoniecznie się na nich znam ale po prostu lubię jeździć. Aktualnie pracujący student.
• Nie mam zaplanowanej trasy. Bardzo chętnie dołączę się do osoby mającej już jakiś plan choć nie ukrywam, że najbardziej jestem zainteresowany krajami na południu Polski.
• Nie mam zaplanowanego urlopu więc jestem dosyć elastyczny ale oczywiście w granicach rozsądku. Wiadomo muszę znać termin z odpowiednim wyprzedzeniem. Max. 5 dni urlopu czyli wycieczka max 7-8 dni.
• dystans dzienny wydaje mi się że min to 130km w zależności od pogody oczywiście.
• W całości chciałbym przejechać ~ 900 - 1000km ale zobaczymy czy dam (damy radę).
• spanie na dziko, na posesji w namiotach + czasami jakieś niedrogie schronisko żeby się doprowadzić do odpowiedniego stanu (prysznic itp).
• jedzenie we własnym zakresie, nie będę przeciwko jakiemuś posiłkowi w knajpie co jakiś czas.
• wyprawa budżetowa.
• priorytet to głównie "pochłanianie przestrzeni i widoków", zwiedzenie ciekawego zabytku, w zasadzie to odpoczęcie od codziennych obowiązków i spędzenie czasu na powietrzu niekoniecznie w cywilizacji a raczej z dala od niej.
• jazda w mocnym deszczu odpada, mżawka może być.
• nawierzchnia głownie asfaltowa.

Także ogólnie rzecz biorąc jestem skłonny zgodzić się na wiele rzeczy a to m. in. dlatego, że bardzo chcę pojechać na jakąś wyprawę, ponieważ noszę się z tym zamiarem już kilka dobrych lat.
W razie jakichś pytać proszę śmiało pisać.

Offline Mężczyzna wikrap1

• Miasto: łódź
  • Na forum od: 03.02.2013
    • Wyprawy młodej pary
Jeżeli kraje na południu, to jutro startujemy we dwójkę z Łodzi (nie podałeś skąd jesteś)
. Cel 1 to TdP w Olkuszu zobaczyć. Potem wbijamy w góry i kierujemy się na Bieszczady, to już wówczas możesz się odłączyć, umówić się z innymi towarzyszami, jechać w pojedynkę czy co tam pasuje. Na te kilka dni jesteśmy otwarci. Tym bardziej, że chcemy połazić po jaskiniach i przydałaby się obstawa "na górze" (oczywiście potem zmiana :P )

• Miasto:
Jutro niestety trochę za wcześnie. Muszę mieć te 2-3 dni żeby zakończyć sprawy w  pracy oraz przygotować się na podróż. Faktycznie zapomniałem dodać. Jestem z Włocławka. W razie potrzeby mogę podjechać pociągiem te 200-300km.

Offline Mężczyzna luckyLuke

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 31.05.2013
Wyjeżdżam z Wrocławia 16 sierpnia w kierunku Bieszczad - jadę sam, bo jakoś nikomu nie pasuje termin/trasa itp.
Szczegóły tutaj: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=12713.0

Jak jesteś zainteresowany to napisz. Termin mam sztywny ale trasa już jest możliwa do modyfikacji.

• Miasto:
Odświeżam. Dni coraz krótsze, noce coraz zimniejsze fajnie byłoby się gdzieś wybrać. Jeśli nie masz pomysłu możemy coś wymyślić a jak już masz zaplanowaną trasę to być może się dołączę.

Offline Mężczyzna Kaim12

• Miasto: Radom
  • Na forum od: 07.03.2014
Może masz ochotę na 3 dni w Bieszczadach?

Offline Mężczyzna Daniel-san

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 15.01.2014
Ktoś jeszcze by chciał Bieszczady lub Mazury 6 - 14 września?
Albo tu albo tu. :)
W sumie najbardziej to ja lubie wskoczyć do jeziora zaraz jak się obudzę, więc może Mazury?
Książka: Bike'owa podróż - z Sydney do Szczecina

• Miasto:
Dla mnie odpada. Chciałbym się w tym roku wybrać gdzieś za granicę.

Offline Mężczyzna D_DIESEL

• Miasto: Wrocław/Rybnik
  • Na forum od: 17.03.2013
Dla mnie odpada. Chciałbym się w tym roku wybrać gdzieś za granicę.
...a czytasz w ogóle wiadomości prywatne, które do Ciebie napisałem?

Offline Mężczyzna Susiedka

• Miasto: Stuttgart
  • Na forum od: 03.09.2010
Sunbat, we wrześniu ma Mazurach mogą już być nocne przymrozki. :-)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum