Autor Wątek: Cżeśc  (Przeczytany 320 razy)

Offline Mężczyzna Mrozik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 04.08.2014
Cżeśc
« 4 Sie 2014, 23:52 »
Cześć wszystkim jestem Marcin lub Mrozik , ujeżdzam zwyklym rowerkiem z markeu, pare km zrobilem ale najwięcej w swojej okolicy tj Poznań,lubię jazde z sakwami i leśne drogi polecam wyprawe do okoła Jeziera Kierskiego lub na Dziewiczą Górę jak ktoś w te rejonysię wybiera.pozdrawiam wszystkich :lol:

Offline Mężczyzna M-kwadrat

• Na forum od: 31.07.2012
Odp: Cżeśc
« 5 Sie 2014, 10:42 »
Witam sąsiada!

Dookoła jeziora Kierskiego to tak niezbyt wielka wyprawa ;-) Ale jak już jesteśmy przy niej to może podpowiesz czy wzdłuż zachodniego brzegu da się przejechać jakoś rozsądnie (porównywalnie do strony wschodniej i trasy wzdłuż brzegu od Smochowic) bo ostatnio jadąc z Kiekrza do Przeźmierowa jechałem drogą z Szamotuł a tam najpierw ciasno z ciężarówkami a potem mocno przerywana ścieżka pieszo-rowerowa na chodniku.

Offline Kobieta magfa

• Miasto: Poznań, najlepsza dzielnica
  • Na forum od: 14.07.2009
« 5 Sie 2014, 16:22 »
Witaj - wzmocnisz może grupę poznańską ;-)
"Iwo [18:50]:   to się nazywa dorosłość
Księgowy [18:53]:   że się odechciewa?
yoshko [18:55]:   tak, masz wybór, i najprostsze jest nicnierobienie :)"

Offline Mężczyzna Mrozik

• Na forum od: 04.08.2014
« 5 Sie 2014, 21:48 »
Witam

magfa - jeżeli mówisz o masie krytycznej to nie,bo w wielu wzgledach sie z nimi nie zgadzam,

M-kwadrat - ja mam nad malte juz 15 km z domu i z tamtąd przez rusalkę , strzeszynek i do kiekrza wzdłuż torów jadę potem na pieszo jezdnie przy ośrodkach żeglarskich potem miedzy domkami i przez łąki i dalej alejkami wzdluż domków wyjazd przy szkole chyba, niedługo wrzucę  i Ci prześlę dokładną mapkę trasy ,także razem z powrotem do domu trochę km jest.pozdrawiam

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum