Cytat: Turysta w 6 Maj 2013, 21:13Cytat: memorek w 6 Maj 2013, 21:04Walle jest świetnyŚwietny poza tym, że lubią wyłamywać się zaczepy trzymające lampkę w kupie.Potwierdzam, u mnie również się to stało. Na szczęście gumka recepturka rozwiązała problem .Cytat: Daniel w 14 Maj 2013, 12:44Ma za to jedną, solidną dla mnie wadę - w żaden sposób nie sygnalizuje niskiego poziomu baterii - po prostu w pewnym momencie się wyłącza.
Cytat: memorek w 6 Maj 2013, 21:04Walle jest świetnyŚwietny poza tym, że lubią wyłamywać się zaczepy trzymające lampkę w kupie.
Walle jest świetny
Ma za to jedną, solidną dla mnie wadę - w żaden sposób nie sygnalizuje niskiego poziomu baterii - po prostu w pewnym momencie się wyłącza.
Nie wiem co Wy z nim robicie
1. Dobrą lampę tylną, mocowaną do bagażnika, zasilaną z dynama (obowiązkowo z podtrzymaniem).
Z tych na baterie AA to ja mam od roku Infini APOLLO I-501R i jestem bardzo zadowolony.Świeci bardzo mocno, baterie wystarczają na długo i w ogóle nie mam się do czego przyczepić.
2. Jw. tylko zasilaną na baterie (koniecznie AA nie AAA) i mającą tryb pulsacyjny?