Ale dobra trytka nie jest zła, wytrzyma dłużej niż uszczelnienie w lampce.
globalbus - a niby dlaczego. Rozstaw się idealnie zgadza Tak samo w bagażniku racktime u Dominiki, a w katalogach tych firm są przykłady dedykowanych oświetleń i nie wygląda to na druciarstwo..
Cytat: globalbus w 31 Mar 2015, 22:00Ale dobra trytka nie jest zła, wytrzyma dłużej niż uszczelnienie w lampce.Z tym uszczelnieniem są chyba problemy od słońca? W swojej nie zaobserwowałem procesów biodegradacji. Za dnia przebywa właściwie wyłącznie w torbie Ortlieba.
Tomek, gdybyś mógł powiedzieć kilka słów więcej na temat światła jakie daje ta lampka - byłbym wdzięczny. Ten rozkład światła budzi we mnie pewne wątpliwości - ale w razie co jestem w stanie uwierzyć na słowo, że jest w porzadku Na plus zintegrowany odblask - choć powierzchniowo mógłby być mniejszy w stosunku do obszaru świecenia diody, i z bajerów wskaźnik słabej baterii (wg. manuala).Dodatkowo, gdybyś mógł podać mi wymiary - głównie szer x wys, grubość to uwierzę w reklamówkę, że jest cienka - nigdzie nie mogłem znaleźć dokładnych danych.
Prawdopodobnie jednak są na środku wysokości, tj na ok 17-18 mm
Porównując jasność moich lampek:Walle 10Infini 9Spanninga solo 8Mactronic bright eye 6Jakaś zwykła na bagażnik z jedną diodą i odblaskiem 3
To, że kupiłem zapasową nie oznacza, że się rozpadnie - wygląda bardzo solidnie - zależało mi na uchwytach do trzech rowerów. Z pewnością jest dużo bardziej wytrzymała niż Wally, który rozpadł się przy pierwszym otwarciu.